Szaraczek Posted August 23, 2019 Report Share Posted August 23, 2019 Witam zastanawiam się nad zakupem repliki AEGA. Wpadła mi w oko ta co jest w nazwie. Polecacie ja? Czy lepiej znaleźć coś innego? Mój budżet to jest max 600 złotych. Link do repliki https://www.taiwangun.com/elektryczne/jg098-t3-k3-j-g-works?from=listing&campaign-id=19 Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted August 25, 2019 Report Share Posted August 25, 2019 Hej . Ja ze swojej strony polecał bym CI sprawdzone modele Ak Cymy 040. bądź modele 077 w stoku będzie naparzało lepiej jak JG . Quote Link to post Share on other sites
Szaraczek Posted August 25, 2019 Author Report Share Posted August 25, 2019 40 minut temu, Driver2503 napisał: Hej . Ja ze swojej strony polecał bym CI sprawdzone modele Ak Cymy 040. bądź modele 077 w stoku będzie naparzało lepiej jak JG . A coś z rodziny m4 się znajdzie? albo rzeczywiscie by było do max 600 zł bo to i tak zawyżona cena jak na mnie. Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted August 25, 2019 Report Share Posted August 25, 2019 Godzinę temu, Szaraczek napisał: A coś z rodziny m4 się znajdzie? albo rzeczywiscie by było do max 600 zł bo to i tak zawyżona cena jak na mnie. Za 699 masz Specne Edge i to jest najtańsze rozsądne rozwiązanie w które warto pójść. Aktualnie są na 10procentowym rabacie na gunfire jak poszukasz youtuberów to oni dysponują kodami na -12% więc będzie zawsze dyszka taniej . Ja bym poczekał aż seria Edge będzie minus 20% i wtedy brał . Jeżeli jesteś początkujący i dopiero masz 2-5gier za sobą to pograj na porządnym pożyczonym sprzęcie jeszcze kilka razy a zobaczysz że faktycznie warto poczekać i kupić porządnie nim potem męczyć się z problematycznym dziadostwem . Z wynalazków przerobiłem większość w tym krótkie G3 od Jg miałem dwa tygodnie i po za budynkami w lesie mocno odstawało chociażby od stokowych Cym seri x0.40 Quote Link to post Share on other sites
Szaraczek Posted August 25, 2019 Author Report Share Posted August 25, 2019 Słyszałem że nie jest jakoś najlepsze specna i mam mieszane zdanie na temat jej Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted August 27, 2019 Report Share Posted August 27, 2019 W dniu 25.08.2019 o 21:35, Szaraczek napisał: Słyszałem że nie jest jakoś najlepsze specna i mam mieszane zdanie na temat jej No Tysiąca za specne bym nie dał ;-) Ale wspominasz że 6-7 stów max więc sytuacja troche inaczej wygląda przy tak niskiej kwocie . ;] Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts