_Czarny_ Posted December 29, 2020 Report Share Posted December 29, 2020 A to ciekawe, działa ci komora Maxx bez problemu w tej replice ? Miałeś zamontowaną oryginalną dyszę od GG czy już Maxxa ? U mnie oryginalna nie chciała dobrze włazić do komory Maxxa a na dyszy Maxxa miałem puste cykle jak magazynek był w pełni załadowany. Przeszorowałem górę komory dyszą dosłownie. Pytam z ciekawości :) Bo będę własną komorę robił do tej repliki i drukował na drukarce żywicowej ;) Quote Link to post Share on other sites
AdamesK Posted December 30, 2020 Report Share Posted December 30, 2020 W dniu 29.12.2020 o 09:06, _Czarny_ napisał: A to ciekawe, działa ci komora Maxx bez problemu w tej replice ? Miałeś zamontowaną oryginalną dyszę od GG czy już Maxxa ? U mnie oryginalna nie chciała dobrze włazić do komory Maxxa a na dyszy Maxxa miałem puste cykle jak magazynek był w pełni załadowany. Przeszorowałem górę komory dyszą dosłownie. Pytam z ciekawości :) Bo będę własną komorę robił do tej repliki i drukował na drukarce żywicowej ;) Wrzuciłem maxxxa ME pro nie dotykając Gearbox. Czyli lata na oryginalnej dyszy. Używam midcapy od G&G G2. Aczkolwiek hulało mi na magazynkach od Ameoby i moich wysłużonych MAG. A miałem zestaw całej pneumatyki od AirsoftParts.Cz która u kumpla w ICS na lufie 510mm i włożonym maxxem MI zwiększyła moc o 0.75J. :D A mi się zachciało HPa (czekam już na paczkę) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts