Malen Posted September 26, 2019 Report Share Posted September 26, 2019 Witam, kupiłem sobie replike SigSauera P226 i mam problem z wybuchającą kapsułą CO2. Dzieje się tak to wystrzeleniu około 10 naboi. W sytuacji gdy będę wolno strzelał replika pozwoli na wystrzelenie większej ilości amunicji, ale przestaje działać system BlowBack. To jest problem z którym mogę sobie sam poradzić ? Czy od razu odesłać replikę na gwarancję ? Oczywiście testowałem ją w temperaturze pokojowej i problem nadal występuje. Jak wyciągam później ten nabój jest zimny. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 27, 2019 Report Share Posted September 27, 2019 Ale, że jak to wybuchający? :o Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted September 27, 2019 Report Share Posted September 27, 2019 Jakby ci wybuchł nabój CO2 to nie miałbyś czego wysyłać na reklamację :) . Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted September 28, 2019 Report Share Posted September 28, 2019 Czy może chodzi o to że przy szybkim strzelaniu replika "syfonuje"? Nowa replika? Na ile kulek wystarcza jedna kapsułka co2? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts