Szuwarek79 Posted November 17, 2019 Report Share Posted November 17, 2019 (edited) Cześć, Chciałbym zbudować DMR na bazie SCAR H od WE. Zna ktoś tą konstrukcje na tyle dobrze aby poradzić w kwestii gratów jakie można włożyć do środka, aby miało to sensowne osiągi? Edited November 17, 2019 by Szuwarek79 Quote Link to post Share on other sites
Szuwarek79 Posted November 18, 2019 Author Report Share Posted November 18, 2019 Po krótkiej lekturze zagranicznych forów odpuszczam z powodu magów, a właściwie ich braku. Quote Link to post Share on other sites
lukas1944 Posted November 23, 2019 Report Share Posted November 23, 2019 (edited) Witam, posiadam ten karabin przerobiony pod DMR na sprężynie M150. Bebechy wywalone całe i włożony Retro Arms i komora od MAXX dla SCAR. Co do magazynków są magazynki dostępne do tej repliki tylko od ARES dla SR25, posiadam 6 sztuk i mała przeróbka gniazda magazynka i wszystko fula jak marzenie, P.S. Złożenie tego i dopasowanie zajęło mi cały tydzień zabawy żeby to poskładać, Edited November 23, 2019 by lukas1944 Quote Link to post Share on other sites
HarrisonJones Posted January 5, 2020 Report Share Posted January 5, 2020 Witam, zastanawiam się nad kwestią pasujących magazynków do tej repliki. Zauważyłem że magazynki G&G do TR16 mają dość podobne rozmieszczenie otworu wylotu kulek i zatrzasku magazynka. Czy ktoś mógłby zmierzyć rozmieszczenie tego elementu w magazynkach pasujących od aresa sr25 lub oryginalnym hicapie? Quote Link to post Share on other sites
bero1974 Posted August 3, 2020 Report Share Posted August 3, 2020 W dniu 23.11.2019 o 10:41, lukas1944 napisał: Witam, posiadam ten karabin przerobiony pod DMR na sprężynie M150. Bebechy wywalone całe i włożony Retro Arms i komora od MAXX dla SCAR. Co do magazynków są magazynki dostępne do tej repliki tylko od ARES dla SR25, posiadam 6 sztuk i mała przeróbka gniazda magazynka i wszystko fula jak marzenie, P.S. Złożenie tego i dopasowanie zajęło mi cały tydzień zabawy żeby to poskładać, Witam, Złożyłem podobnie Scara pod DMR, z tą różnicą, że komorę wstawiłem od Airsoftpro. Przyznam, że mam problem z uzyskaniem rozsądnych osiągów: zasięg na poziomie ok. 50 m... Ostatnio na chrono przy 3 "strzałach" wyszła mi różnica - wahnięcia na poziomie ok 40 fps. Przyznam, że brak mi już pomysłów co może być nie tak. Z góry dzięki za sugestie. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts