krzysiulek Posted February 11, 2020 Report Share Posted February 11, 2020 hej, całkiem niedawno znalazłem ten sklep, głównie dlatego że zamawiałem sprzęt z x-kom. Ktoś już zamawiał tam i może coś powiedziec więcej : https://www.combat.pl/ z tego co widzę oferta narazie niezbyt rozbudowana ale ceny dobre. Quote Link to post Share on other sites
Sklep Combat Posted February 13, 2020 Report Share Posted February 13, 2020 Cześć, stale poszerzamy naszą ofertę. Jeśli masz jakiekolwiek pytania odnośnie cen, dostępności - zapraszamy na PW :) Quote Link to post Share on other sites
cabil Posted September 4, 2020 Report Share Posted September 4, 2020 (edited) Ja zamawiałem, jest ok sprawdź aktualne oferty https://www.rabato.com/pl/abra Edited September 4, 2020 by cabil Quote Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted September 15, 2020 Report Share Posted September 15, 2020 NIE JEST OK. Kupiłem mp7 (1500zeta).Po pierwszym magu przestał wypluwać kulki.Odesłałem do sklepu.SKLEP NIE UZNAŁ REKLAMACJI PONIEWAŻ WYMIENIŁEM WTYCZKĘ TAMIYA NA T-DEANS. NAPRAWDĘ ODRADZAM ZAKUPY W TYM NIESOLIDNYM SKLEPIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIGDY TAM NIE KUPOWAĆ! Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted September 15, 2020 Report Share Posted September 15, 2020 6 godzin temu, dziadekmarek1 napisał: SKLEP NIE UZNAŁ REKLAMACJI PONIEWAŻ WYMIENIŁEM WTYCZKĘ TAMIYA NA T-DEANS Idź do Rzecznika praw konsumentów. Ale serio zmieniłeś wtyki nie sprawdzając nawet czy replika działa? Quote Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted September 15, 2020 Report Share Posted September 15, 2020 ...wymieniłem i repka działała przez jeden magazynek.W innych sklepach wymiana wtyczki nie jest uważana za INGERENCJĘ w konstrukcję repliki.Niedługo uznają że wymiana baterii to też ingerencja w budowę repliki. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted September 15, 2020 Report Share Posted September 15, 2020 Ingerencja to to jest, ale nie miała pewnie żadnego wpływu na awarię. Ale sklepy będą się broniły jak mogły przed reklamacjami. Ja jak kupuję nową replikę to pierwszą strzelankę ~1000 kulek wywalam bez jakichkolwiek zmian. Bardzo dużo awarii wychodzi na początku Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts