Tomek100 Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 Witam odkupie nawet po wyższej cenie maske MP6 firmy maskpol, potrzebuje jej pilnie a nie mogę znaleźć na żadnej aukcji. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 17, 2020 Report Share Posted March 17, 2020 :D Podejrzewam, że będzie ciężko w obecnych czasach... Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted March 21, 2020 Report Share Posted March 21, 2020 @Yahalom nie powiem, że mi to przez myśl nie przeszło, ale się opamiętałem. Sprawdziłem i faktycznie lipa na rynku z tymi maskami :D Tym niemniej inne, bardziej cywilne wciąż są. No ale tu pytanie o ten konkretny model. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 21, 2020 Report Share Posted March 21, 2020 Kolega podejrzewam chce uzupełnić brak przydziałowej maski :D MP6 jest nie do kupienia bez robienia sobie problemów. Parę miesięcy temu była opcja zakupu cywilnej wersji MP6 (MT-212) bezpośrednio u producenta, ale obecnie najpewniej nie ma już takiej możliwości. Rozmawiałem jakiś czas temu z jednym z hurtowników, sprzętu BHP, który powiedział, że na MASKPOL weszła ARM, więc wszystko od razu przejmują. Cywilne też już jest ciężko dostać - parę dni temu udało mi się wyrwać ostatnie 2 sztuki półmasek SCOTT z gwintem RD40 i pochłaniacze spełniające standard m.in. P3. Jak na drugi dzień chciałem jeszcze ogarnąć po jednej sztuce, to już się okazało, że nic nie ma :D A wydzwoniłem za maskami kilka sklepów i hurtowni :D Trzeba polować na uzupełnienia stanów magazynowych. Ot, loteria. Quote Link to post Share on other sites
Tomek100 Posted March 23, 2020 Author Report Share Posted March 23, 2020 Spoko panowie dzięki za zaangażowanie i zainteresowanie, udało się kupić chociaż myślałem że pójdzie to łatwiej. Quote Link to post Share on other sites
Qlavy Posted March 28, 2020 Report Share Posted March 28, 2020 Zdradź gdzie udało Ci się kupić... Może być na PW ;) Quote Link to post Share on other sites
Franek Kimono Posted November 22, 2022 Report Share Posted November 22, 2022 Podbijam temat. Też poszukuje takiej maski może ktoś coś. Dzięki Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts