dwa_cztery_cztery_cztery Posted March 29, 2020 Report Share Posted March 29, 2020 (edited) Cześć wszystkim, szukam swojej następnej repliki. Dobrze mi się używa g36c od cymy, mam masę magów do tej platformy więc nie chcę jej zmieniać. Jednak Pomimo świetnej budy od cymy (cm.003) gwinty do mocowania bebechów sa powyłamywane i wszystko trzyma się na słowo honoru. Więc szukam następnej repliki. Raczej dłuższa wersja, K lub nawet pełna. Co proponujecie? TM sobie odpuszczę, nie mam tyle kasy. P.S. Replika do lasu, celuję bardziej w coś celnego niż rozpylacz (ah te lowcapy) czyli możliwość modowania. Standard obojętny, jest parę podpatrzonych pomysłów. Edited March 29, 2020 by dwa_cztery_cztery_cztery Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted March 29, 2020 Report Share Posted March 29, 2020 Trzeba szukać Giety z fajnym body np. od Aresa lub Umarexa, dla Umarexa kiedyś robiło S&T teraz nie wiem jak to jest. WE też ma fajne body. CA też, tylko jest w standardzie TM a to dla mnie minus. Jak to za drogo to Specna. Quote Link to post Share on other sites
dwa_cztery_cztery_cztery Posted March 30, 2020 Author Report Share Posted March 30, 2020 Chyba bym brał CA, najbardziej klasyczny aeg. Chociaż WE ze wzalnianiem sprężyny itp też się wydaje ciekawe. Jak CA to warto bawić się w używane? Część rzeczy serwisowych chyba dam radę sam ogarnąć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts