dark_quar Posted April 27, 2020 Report Share Posted April 27, 2020 (edited) Witam. Sytuacja jest taka: Zamówiłem przed pandemią paczkę z kyairsoft. W międzyczasie wybuchła cały burdel związany z koronawirusem, przez co zostałem unieruchomiony po drugiej stronie polski. Zostawiłem znajomego aby na wszelki wypadek mógł odebrać paczkę... no tylko że zakładałem że dostane jakieś powiadomienie o dostarczaniu paczki. Niestety kwarantanna się przedłuża, studia zawracają głowę, paczka przyszła na pocztę, awizo poszło w skrzynkę pocztową, a ja niestety o niczym nie wiedziałem. Dopiero dzisiaj w śledzeniu paczki przeczytałem że paczka została odesłana. Wie ktoś jak wygląda sprawa z taką paczką? trzeba pokryć koszty dostawy powrotnej, a potem hajs za części zostaje zwrócony, czy odsyłają ponownie? Miał ktoś taką sytuacje? Sklep kyairsoft.com Edited April 27, 2020 by dark_quar Quote Link to post Share on other sites
RalfButton Posted April 27, 2020 Report Share Posted April 27, 2020 Najlepiej kontaktować się ze sprzedawcą. To chyba najlepsze co możesz zrobić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts