TimON333 Posted June 17, 2020 Report Share Posted June 17, 2020 Cześć, Mam Colta KJW 1911 i przymierzam się do przesiadki z magów green gazowych na CO2. Mam jedynie wątpliwości co do wyglądu magów na CO2, chodzi o tą piętkę na dole. Zauważyłem że są też wersje z bardziej zgrabnym wykończeniem: Znalazłem też niby wersję że nie ma w ogóle tego wykończenia w jednym ze sklepów ASG w GB (jak w załączniku foto nr. 3). Tylko brakuje ich już w magazynie. Gdzie mogę takie magi dorwać? Czy to jest jakiś fake produkt? Pozdr. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted June 17, 2020 Report Share Posted June 17, 2020 (edited) Jesteś pewien że ten ostatni to magazynek do KJW? Wygląda jak do KWC. A pozostałe dwa to chyba są normalnie dostępne. EDIT: Z resztą ten trzeci też, tylko nie jest do KJW. Edited June 17, 2020 by Huba_lbn Quote Link to post Share on other sites
TimON333 Posted June 18, 2020 Author Report Share Posted June 18, 2020 Na stronie w opisie jest napisane że KJW, czyli pomylili się? Quote Link to post Share on other sites
Rafał1997 Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Trochę w temacie bo też szukam maga na CO2 do KJW 1911 i podobnie jak Koledze wyżej nie leży mi ta wielka stopka magazynka. Magi z dużą stopką są chyba w każdym sklepie (foto1) ale tego z małą nie znalazłem (jeśli ktoś namierzył taki magazynek to z chęcią przyjmę link foto2) a nr3 widziałem od KWC w kilku sklepach. Moje pytanie czy oprócz KJW magi innych producentów będą pasować do KJW KP 1911 (pytam o KWC np.) z góry dzięki Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts