Mardo97 Posted October 2, 2020 Report Share Posted October 2, 2020 Cześć, Posiadam replikę ICS CXP Mars Komodo, jakiś czas temu zakupiłem gumkę HOP-UP 70° SUPER MACARON [Maple Leaf], oraz dystanser Omega, również od tego samego producenta. Po założeniu tego zestawu replika strzela (jest dźwięk strzału) ale kulki nie lecą, potrafi też wypluć kulki ale to tylko na max 5 metrów. Po założeniu seryjnej gumki oraz dystansera wszystko wraca do normy. Znajomy ma dokładnie tą samą replikę i w tym tygodniu oddał ją do serwisu w celu założenia tej samej gumki i dystansera. U niego działa wszystko w porządku, na nic nie narzeka. Czy ja robię coś źle? Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted October 3, 2020 Report Share Posted October 3, 2020 Też mam taką gumkę i dystanser w ICS. Po prostu coś źle składasz. Zobacz po zlożeniu czy jest regulacja hu. Quote Link to post Share on other sites
Mardo97 Posted October 3, 2020 Author Report Share Posted October 3, 2020 9 godzin temu, Huba_lbn napisał: Też mam taką gumkę i dystanser w ICS. Po prostu coś źle składasz. Zobacz po zlożeniu czy jest regulacja hu. Regulacja hopki działa normalnie, widać jak ten "cycek" wychodzi po podkręceniu. Tylko dziwi mnie dlaczego na tej gumce kulki blokują się w komorze, a na starej jest gitara. Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted October 8, 2020 Report Share Posted October 8, 2020 W dniu 3.10.2020 o 20:37, Mardo97 napisał: Regulacja hopki działa normalnie, widać jak ten "cycek" wychodzi po podkręceniu. Tylko dziwi mnie dlaczego na tej gumce kulki blokują się w komorze, a na starej jest gitara. Może być wina kołnierza, najlepiej mieć kilka gumek i testować która najlepiej wypada . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts