kArson Posted October 23, 2020 Report Share Posted October 23, 2020 (edited) Witam ! Przymierzam się do zakupu pierwszej repliki. Jako , że staram się omijać słabą jakość sprzętu wybór padł na tr16 556. Problem w tym że replika jest nie dostępna do grudnia/stycznia - przynajmniej taką informację dostałem od sklepu gunfire. Znalazłem używkę - niby praktycznie nie używana :) Wiem że używek generalnie nie poleca się kupować, ale jeśli sprzęt był kupiony w sierpniu i jest jeszcze na gwarancji to na logię chyba można brać? Proszę o rozwianie moich wątpliwości. Kolega który siedzi w asg od dawna odradza mi tak czy inaczej. Poniżej link do aukcji. Z góry dzięki za pomoc ! https://www.olx.pl/oferta/asg-tr16-mbr-556wh-g-g-nowy-cena-ostateczna-CID767-IDGPVwF.html#5fb45e47d4 Edited October 23, 2020 by kArson Quote Link to post Share on other sites
RalfButton Posted October 24, 2020 Report Share Posted October 24, 2020 Jeśli jest dowód zakupu, gwarancja to czemu nie Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted October 28, 2020 Report Share Posted October 28, 2020 Są firmy, które w ofercie mają sprawdzenie repliki przed sprzedażą. Jeśli masz wątpliwość, to można skorzystać z takiej oferty. Np. w ASGRevolution.pl usługa taka kosztuje 250 zł. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts