NoWay Posted November 10, 2020 Report Share Posted November 10, 2020 Ktoś miał z nimi doczynienia? Coś się wypowie? Potrzebuję jakiegoś mocnego silnika do mojej CQBówki, a ten jest w kuszącej cenie Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted March 18, 2021 Report Share Posted March 18, 2021 Prawie to samo co tornado w tym 'przedziale cenowym" Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted March 18, 2021 Report Share Posted March 18, 2021 Stawiam że Tornado, Point i SHS to jest to samo. Ja kupuje SHSy. Jak dokona żywota po roku czy półtorej to wymieniem na nowy. Szkoda mi trochę kasy żeby sprawdzić czy silnik za 350 zł, wytrzyma dwa razy dłużej niż taki za 150 zł. Quote Link to post Share on other sites
NoWay Posted March 19, 2021 Author Report Share Posted March 19, 2021 W zasadzie to temat dawno nieaktualny - kupiłem finalnie co innego Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted March 19, 2021 Report Share Posted March 19, 2021 Godzinę temu, NoWay napisał: kupiłem finalnie co innego A co kupiłeś? Quote Link to post Share on other sites
NoWay Posted March 19, 2021 Author Report Share Posted March 19, 2021 (edited) Gdzieś wyczytałem opinie różne i wziąłem Destruction of God z aliexpress 25krpm 26TPA. Kosztował jakieś 80zł bodajże, więc nie jakieś spore pieniądze. Na ten moment przemielił z 10k kulasów i pracuje całkiem fajnie (co prawda na 350fps w cqb). Zobaczymy co czas pokaże - póki co jestem zadowolony z reakcji na spust na tym silniczku i lipo 11.1 z mośkiem. Edited March 19, 2021 by NoWay Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted March 19, 2021 Report Share Posted March 19, 2021 Właśnie chciałem zacytować post kolegi wyżej żeby zamiast mierne shsy przetestował tiently albo Destructiony ;] Są zdecydowanei lepsze i za połowe kwoty shsa ;-) W tych czasach nie warto 350zł za silnik dawać gdyż z Chin jest za ułamek bądź połowe tej ceny opcja takiego zdobycia pod inną naklejką . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts