thor_ Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 http://www.airsoftgi.com/product_info.php?...roducts_id=1226 Ma wejść niedługo do sprzedaży w USA może i w europie sie pokaże niedługo? Szkoda że nic konkretnego nie napisali o tym "czymś" Pozdrawiam ps No i wrzuciłem to tutaj bo nie wiem czy to sprężyna czy gaziak czy aeg. Link to post Share on other sites
Jayhawk Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 tylko dlaczego to nie jest SWD ?! ;( (Scope and Scope Ring are not included) heheheh wyglada i jest w cenie ,chetnie powiesze go na scianie :) jest jakis importer UTG na Polskę ? Link to post Share on other sites
thor_ Posted October 26, 2005 Author Report Share Posted October 26, 2005 CO do "scope not included" to olać mam taki fajny "amerykanski:) " w szufladzie to się założy. Kwestia czy ktoś to tu sprowadzi i ewentualnie kiedy :( Wydaje mi się po grzebaniu w necie że to chyba "gaziak" ale pewny nie jestem. Czas pokaże. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
mig Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Wydaje mi się po grzebaniu w necie że to chyba "gaziak" ale pewny nie jestem. To nie jest gaziak tylko spring ;). Jest to dokładnie ten karabin który opisał Piok w niusie na głównej stronie wmasg: APS2 z UTG. 21-10-2005, 23:04 - zamieścił: Piok APS2 z UTG.Kolejne uderzenie ze strony UTG, tym razem jest to „klon” APS2 Maruzen. Za 95$ otrzymujemy: - karabin Pro Sniper - dwa magazynki - szybkoładowarkę do magazynków - pas nośny - dwójnóg - nakładki na stopkę kolby przedłużające ją Replika wyposażona jest w regulowany hop-up, prędkość wylotowa kulki to 330fps. Tutaj można dokonać zakupu: AirsoftGI pozdrawiam Link to post Share on other sites
thor_ Posted October 26, 2005 Author Report Share Posted October 26, 2005 Czyli kwestia zakupów jak narazie za oceanem :( hmmm jakoś nie przyzwyczaiłem się jeszcze do zakupów na taaaką oodległość ;) Poczekamy może na jakieś święta pokaże sie w europie. Swoją drogą dobrze by było żeby gdzieś dorwać rzetelną "recenzję" tego tematu Tak czy siak dzięki migu Link to post Share on other sites
Recommended Posts