ŁysySolider Posted January 18, 2021 Report Share Posted January 18, 2021 Siema Zaintrygowała mnie ostatnio budżetowa strzelba od cymki Dokładniej to cm363l Cena ok 200zł z zewnątrz wszystko plastik. A jak to wygląda z materialami w środku? Jest ta strzelba w ogóle rozbieralna żeby jak już coś częśći dorabiać i wymienić? Od znajomego słyszałem że nawet strzelby cymki "metal version" za 400 mają plastikowe bebechy, ale aż ciężko mi w to uwierzyć... No ale jednak taki agm za 80 zł, przynajmniej kiedyś, ale był polecany, więc nie wiem czy ryzykować. Bo jak ma mi sie spieprzyć po paru strzałach, a rozbieralna nie jest to gdzieś mam taki interes. Warto czy nie warto ? Quote Link to post Share on other sites
KAMA3 Posted January 24, 2021 Report Share Posted January 24, 2021 Witam :) Rozbierałem już kilka tanich strzelb sprężynowych, w tym AGMa i w środku jest plastik. Więc i w tej cymce jest pewnie tak samo, ewentualnie może być znal. Rozbieranie jest upierdliwe, trzeba wykręcić kilkanaście śrubek i bardzo uważać, aby ze środka nie wystrzeliła w kosmos jakaś sprężynka ;) Części zamiennych brak w sklepach, jak coś pęknie to tylko reklamować, dorobić samemu lub serwis, ale to raczej nieopłacalne. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts