Miksu Posted April 26, 2021 Report Share Posted April 26, 2021 Siema. Zastanawiam się nad zakupem kałacha od cymy. I chciałbym się zorientować jaka jest ta firma lub najlepiej sam model. Jakie wykonanie, praca, bebechy, wygoda użytkowania, konserwacja itp. Z góry dzięki. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
sledz Posted April 27, 2021 Report Share Posted April 27, 2021 Jak od Cymy to coś stalowego z wersji 040, 045 lub 048. Plastikowych nie ma co ruszać. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted April 27, 2021 Report Share Posted April 27, 2021 12 godzin temu, Miksu napisał: jaka jest ta firma Najdroższe i najlepsze są AK i pochodne od LCT i E&L. Jak chcesz taniej to kupujesz CYME, tak jak pisał wyżej sledz: 9 minut temu, sledz napisał: Jak od Cymy to coś stalowego z wersji 040, 045 lub 048 Można do tego dodać jeszcze serię CM077. Są jeszcze w miarę nowości do Specny czy Arcturus, ale ja nie miałem ich osobiście w rękach, więc nie wiem na jakim są poziomie. Taniej od CM045 to już bym nie schodził. ~550 zł. 12 godzin temu, Miksu napisał: najlepiej sam model Konkretny model z danej serii to już dobierasz pod siebie bo zazwyczaj różnią tylko wyglądem, długością lufy czy rodzajem kolby. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted April 27, 2021 Report Share Posted April 27, 2021 Kałasze Cymy nie są w całości stalowe. Ale to niezłe i sprawdzone repliki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts