krobug Posted May 5, 2021 Report Share Posted May 5, 2021 Kupiłem hicapa do rk01, ale nie był spasowany. Trochę go spiłowałem, teraz wchodzi i ładnie się trzyma, jednak nie podaje kulek. Po włożeniu magazynka strzelę dwoma kulkami i nic więcej. Po wyciągnięciu maga wypada tak ze 2 może 4 dodatkowe kulki. Oczywiście podkręcanie nic nie daje, po zwolnieniu blokady kulki wylatują, więc magazynek jest sprawny. Co jeszcze trzeba zrobić? Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted May 5, 2021 Report Share Posted May 5, 2021 Jakich używasz kulek? Na innych magazynkach działa? Spróbuj ustawić komorę HU na 0. Quote Link to post Share on other sites
krobug Posted May 7, 2021 Author Report Share Posted May 7, 2021 Kulki G&G .25, z którymi nigdy nie miałem problemów, na stockowym hicapie działają, jednak ten jest już lekko wysłużony i chciałem go zmienić. Zmiana ustawienia hopki nie pomaga. Zauważyłem jedynie, choć to istotna informacja, kulki podaje tylko po przekręceniu repliki. Replika trzymana w normalnej pozycji nie podaje kulek z nowego magazynka. Kulki z maga wychodzą na pewno, bo po wyjęciu bezwładnie wypadają. Quote Link to post Share on other sites
PelsonBMW Posted May 14, 2021 Report Share Posted May 14, 2021 Jakiej firmy kupiłeś hi capa? Ja mam boyi rk-01 i kupiłem metalowe magazynki od cymy midcap i wystarczyło delikatnie spiłowac ząb i nie podaje tylko 4 ostatnich kulek . Quote Link to post Share on other sites
krobug Posted May 14, 2021 Author Report Share Posted May 14, 2021 Magazynek to action sport games Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts