jarekfn Posted May 21, 2021 Report Share Posted May 21, 2021 Zamówiłem w Azteko szkielet V3 z szybką wymianą sprężyny, po miesiącu w końcu go dostałem. Sugerowałem się opiniami na temat firmy ICS, dostałem coś takiego: Nawet Chinczycy chyba lepsze robią. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted May 22, 2021 Report Share Posted May 22, 2021 Mi to wygląda n jakąś używkę. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted May 22, 2021 Report Share Posted May 22, 2021 6 godzin temu, szmerglu napisał: Mi to wygląda n jakąś używkę. To samo pomyślałem jak zobaczyłem zdjęcia. Quote Link to post Share on other sites
jarekfn Posted May 23, 2021 Author Report Share Posted May 23, 2021 Tu już nie chodzi o kasę, moim zdanie w Azteko powinien sprawdzić co wysyła, mam wrażenie że ktoś z tego sklepu próbuje ze mnie idiotę zrobić. Dlatego mu to odsyłam, przecież nikt o zdrowych zmysłach nie wsadzi tego do repliki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts