czesiek77 Posted June 14, 2021 Report Share Posted June 14, 2021 Witam, Jak w temacie staram sie wykminić jak w modelu R501 od ARMY zdemontować szczerbinke. Odkręciłem śróbkę na szczerbince, nic z tego, odkreciłem śróbę z tyłu zamka, nic z tego. Ktoś ma ten model i wie może jak to zdjąć? Druga sprawa, próbował ktoś zamontować na tym modelu jakiegos red-dota? Pozdrawiam serdecznie. Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted June 14, 2021 Report Share Posted June 14, 2021 (edited) Zdemontowałeś cały blowback unit?Nie jestem pewien ale chyba trzeba wybebeszyć zamek. Obczaj na YT jakiś film z rozbierania hicapy do zera. "Hi Capa slide disassembly" czy cuś i powinno Ci wyskoczyć kilka filmów. Edited June 14, 2021 by sjzmisiek Quote Link to post Share on other sites
KAMA3 Posted June 14, 2021 Report Share Posted June 14, 2021 Miałem kiedyś podobną replikę i tam jest wsuwana szczerbinka bokiem, coś jak jaskółczy ogon. Ale może być wcześniej potrzebne wysunięcie cylinderka gazowego. Bardzo mgliście to pamiętam, więc tylko misiam ;) Quote Link to post Share on other sites
czesiek77 Posted June 14, 2021 Author Report Share Posted June 14, 2021 O a zdejmowac bloku gazowego jeszcze nie probowalem faktycznie, zobacze później może tam cos pod spodem jeszcze jest. Dzieki wielkie :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts