AluśRajdowiec Posted February 4, 2022 Report Share Posted February 4, 2022 Witam. Jako że posiadam specne sa h03, która swoją drogą jest świetna rozglądam się również za czymś podobnie wykonanym (specna zrobila robote w tych modelach, wow), ale krótszym i bardziej kompaktowym dla dziewczyny, której spodobała się ta zabawa, ale jednak ma problem z ciężarem. Nie chodzi tu o samą masę lecz o długość repliki. Po prostu m27iar to krowa dla faceta, ktora trochę ciąży na lufe :P Przymierzaliśmy się w spec shopie do jakiejś krótszej SA serii Core i tez była fajnie zrobiona mimo plastików. Warto iść tą drogą ? Oglądałem jeszcze pozytywne opinie o mp5 od Cymy, może to byłoby spoko ? Pomóżcie wujowi zadowolić kobietę to i wuja będzie zadowolony :D Czekam na propozycje Quote Link to post Share on other sites
dwa_cztery_cztery_cztery Posted February 4, 2022 Report Share Posted February 4, 2022 DE M904? Wersja plastikowa z Falconem, powinno trochę podziałać. Quote Link to post Share on other sites
AluśRajdowiec Posted February 4, 2022 Author Report Share Posted February 4, 2022 Fajna opcja. Nad tym też sie zastanawiałem, ale mialem okazje to trzymać w łapkach i jest lichutko z wagą. Jej bardziej chodzi o coś ciężkiego ale poręcznego. Opłaca sie kupić 907E ? Ona jest full metal chyba? Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted February 4, 2022 Report Share Posted February 4, 2022 Też niezbyt odkrywczo polecę jakąś eMkę od DE. Za 700 zł są już chyba jakieś metalowe, nie są ode dużo cięższe od plastikowych. Quote Link to post Share on other sites
AluśRajdowiec Posted February 4, 2022 Author Report Share Posted February 4, 2022 Kusi mnie ta specna niesamowicie ale chyba to bedzie najlepsza opcja z tym DE. Jest ktoś jeszcze kto może coś zamieszać w temacie czy raczej już nie ma co grzebać ? Quote Link to post Share on other sites
Elco Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 Śmiało bierz eMkę od DE. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts