Draxar Posted July 15, 2022 Report Share Posted July 15, 2022 Jakie jest wasze zdanie o tym karabinie snajperskim. Wiem, że zapewne w Polsce nikt bardzo tego nie ma. Mimo to zakładam to pytanie. By dowiedzieć się czegoś o firmie Raptor. Chyba są na rynku od niedawna. Dziwne też, że aż tak liczą za swoją snajpę bo aż 999 Dolarów Amerykańskich. Za taką cenę mamy dwa 8 kilowe repliki M200 od S&T. Jest to replika broni stworzonej przez Rosjan. Wygląda całkiem fajnie, nawet bardzo mi się podoba. Ale 1000$ to się wydaję sporą przesadą ponieważ już na pierwszy rzut oka widać w nim niedoróbki. Chwiejący się magazynek widziałem na jednym filmie od Niemieckiego Airsoftowca. Do tego dochodzi słaba komora, widać w niej sprężynę co bardzo słabo wygląda. Raptor TWI Limited Edition SV-98M Bolt Action Airsoft Sniper Rifle, Airsoft Guns, Air Spring Rifles - Evike.com Airsoft Superstore rapter-15999-2.jpg (1200×900) (evike.com) Quote Link to post Share on other sites
dwa_cztery_cztery_cztery Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 Obrzydlistwo XD Jak dla mnie SV98 to w tradycyjnym drewnie. Quote Link to post Share on other sites
Draxar Posted July 16, 2022 Author Report Share Posted July 16, 2022 Przestań o gustach się nie gada. Dzięki za komentarz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts