zibid Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Chciałbym reanimować temat. Interesują mnie następujące kwestie: 1. Czy ktoś w końcu może zrobić jakąś konkretną recenzję tego guna? (Zasięg, celność, awaryjność itp. - rzetelnie). 2. Czy kto zna jakieś sensowne wyjaśnienie - dlaczego na oficjalnej stronie cyber gun nie ma nic na temat sprężynowej wersji M4A1 jakoby produkowanej przez CG? Nie znalazłem nigdzie poza military.pl ofert sprzedaży M4A1 produkcji CG (baaardzo dziwne!) :o Bardzo mocno podejrzewam, że M4A1 proponowane na military.pl jest produkowane przez inną wytwórnię a CG (o ile) - udziela tylko swojej marki. Wszystkie informacje na temat M4A1 na stronie CG dotyczą wyłacznie repliki AEG. Wszelkie inne info na temat - mile widziane. Link to post Share on other sites
WojtekB Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 co do punktu drugiego, to podejrzewam że nikomu się nie chce robić aktualek na stronie :wink: Jeśli się nie mylę to na oficjalnej stronie cyberguna są tylko zapowiedzi tego nowego famasa i strzelby S&W :) Czyli: albo military.pl uknuło spisek przeciw cybergunowi, podszywając pod jego markę jakąś inną firmę, albo goście z Cyberguna są tak zajęci swoim ulubionym zajęciem, tzn airsoftem, że nie mają czasu na update'y strony :) Link to post Share on other sites
Looc Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 www.softairusa.com to jest adres strony cg, więc powstrzymajcie się od takich wymysłów Link to post Share on other sites
Jayhawk Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 moje posty są chyba niewidzialne :| Link to post Share on other sites
Kiwi Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Nie znalazłem nigdzie poza military.pl ofert sprzedaży M4A1 produkcji CG (baaardzo dziwne!) A mi się wydaje, że nie bardzo, gdyż military.pl jest wyłącznym dystrybutorem CG na terenie Polski... (nie jestem pewien skąd mam tą informację, ale na 90% jest to forum WMASG) Link to post Share on other sites
WojtekB Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 mylisz się Kiwi - to na 100% jest forum WMASG, a informacje o tym zaczerpnąłeś pewnie ze stosunkowo duzego napisu widocznego u góry strony... :wink: :lol: Link to post Share on other sites
Kiwi Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 He?? Miałem na myśli, że źródłem informacji jest forum... :? Link to post Share on other sites
zibid Posted October 31, 2005 Author Report Share Posted October 31, 2005 Panowie, Żebyśmy się dobrze zrozumieli - nie twierdzę, że szanowana firma - military.pl kombinuje niecnie coś na boku :wink: Chcę tylko dojść do wyjaśnienia dosyć interesującej kwestii o której napisałem w pierwszym poscie. 8) [ Dodano: 31 Paź 2005 11:23 ] www.softairusa.com to jest adres strony cg, więc powstrzymajcie się od takich wymysłów Oblookałem tę stronę wzdłuż i wszerz i nie bardzo wiem co mam z niej wywnioskować bo niczego na interesujcz mnie temat tam nie ma. Link to post Share on other sites
Tropiciel Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Teraz wrzuce tu swoje 3 grosze Bax cholernie trudno wyregulować a nawet to nie strzela on za dobrze w końcu Energie.max=0,7J a po tiuningu nie wieże żeby tłok wytrzymał wiecej jak miesiąc mój to już drugi tłok zasięg po tiuningu jest w zakresie 30/35m bez tiuningu wyciąga 25 celność: to bardzo celna broń z uwagi na dość długą lufe To tyle z Mojej strony Link to post Share on other sites
Juhas Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 hm tropiciel, strzelałem z twojego m4, to niema nawet 20 metrów zasięgu po twoim "tiuningu", a co do celności też niema żadnej. Poco gadasz takie bzdury? Link to post Share on other sites
Tropiciel Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Oj juhas po tiuningu strzelales ale jak miale zle skrecony bax (dystanser przez pomyłke wcisnalem z przodu bax) a na zwirowni fajek dostal z 30m ,celnosc to nawet jak zle strzelal mial dobra więc wiesz.... no comment Sor za lekki OT Link to post Share on other sites
Recommended Posts