RADZI_O Posted August 24, 2022 Report Share Posted August 24, 2022 Siemka! Czy byłby ktoś w stanie odpowiedzieć na moje pytanie, które brzmi w jakim standardzie jest replika cm702[CYMA]? W asg siedzę od 2 lat lecz jakoś wcześniej nie zgłębiałem tematu sniperek. Mam jedną na oku i moje drugie pytanie to czy w tej sniperce mogla by być załóżmy zielona gumka g&g czy musi być jakaś specjalna? (cm702 będzie tylko bazą pod tuning) Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
Elco Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 Wystarczyło wpisać w google cm702 hop up, pierwszy filmik i widać że w stocku jest inny typ gumki. Odpowiadając na Twoje pytanie - jeżeli to jest stock, to nie włożysz tam zielonej g&g. Quote Link to post Share on other sites
-MARIO- Posted July 6, 2023 Report Share Posted July 6, 2023 Cyma 702 to replika m24 . Jeżeli chcesz wymienić gumkę hopa na aegową , musisz zmienić komorę hop up na airsoft pro. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts