pawel1129pl Posted November 15, 2022 Report Share Posted November 15, 2022 mam problem nie mam pojęcia jak dostać się do szybkiej wymiany sprężyny jak by mógł ktoś zrobić napisać jak to zrobić krok po kroku :) Quote Link to post Share on other sites
Elco Posted November 16, 2022 Report Share Posted November 16, 2022 Z tego co pamiętam to musisz wyjąć GB z body. 1. Zdejmujesz front z górną połówką body. 2. Odkręcasz zwalniacz magazynka. 3. Wyjmujesz silnik z chwytu oraz odkręcasz chwyt. 4. Odkręcasz kolbę/prowadnicę kolby 5. Wybijasz dwa piny z body (jeden mały nad spustem, drugi bliżej kolby, większy, może być skręcany) Od razu warto w takiej sytuacji przegląd zerowy zrobić. Quote Link to post Share on other sites
pawel1129pl Posted November 16, 2022 Author Report Share Posted November 16, 2022 6 godzin temu, Elco napisał: Z tego co pamiętam to musisz wyjąć GB z body. 1. Zdejmujesz front z górną połówką body. 2. Odkręcasz zwalniacz magazynka. 3. Wyjmujesz silnik z chwytu oraz odkręcasz chwyt. 4. Odkręcasz kolbę/prowadnicę kolby 5. Wybijasz dwa piny z body (jeden mały nad spustem, drugi bliżej kolby, większy, może być skręcany) Od razu warto w takiej sytuacji przegląd zerowy zrobić. no tylko jak odkręcić kolbę bo ja upośledzony XD Quote Link to post Share on other sites
Elco Posted November 16, 2022 Report Share Posted November 16, 2022 Aż sprawdziłem dokładnie model i... Jezu co to za kolba?! Tzn co to za system tam montażu. Chyba bym szukał w środku śruby albo na YT wpisał model z nazwą firmy + disassembly Quote Link to post Share on other sites
pawel1129pl Posted November 18, 2022 Author Report Share Posted November 18, 2022 W dniu 16.11.2022 o 23:22, Elco napisał: Aż sprawdziłem dokładnie model i... Jezu co to za kolba?! Tzn co to za system tam montażu. Chyba bym szukał w środku śruby albo na YT wpisał model z nazwą firmy + disassembly właśnie tego nigdzie nie ma na YT a w Internecie też szukałem i też niema (xD) i to forum to jedyny ratunek Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts