LordKasztan Posted February 20, 2023 Report Share Posted February 20, 2023 Hej. Mam problem z repliką, dzieje się to co w tytule, w momencie przeładowania (nie zawsze, lecz za każdym razem dzieje się tak przy włożeniu magazynka gdy kulek nie ma w komorze) pierwsze paręnaście kulek leci na max 10m. Byłbym niezmiernie wdzięczny jeżeli ktoś byłby w stanie mi pomóc. Quote Link to post Share on other sites
dwa_cztery_cztery_cztery Posted February 20, 2023 Report Share Posted February 20, 2023 Wielce przydatne były by informacje co to za replika, czym jest zasilana, czy jakieś modyfikacje były robione. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted February 21, 2023 Report Share Posted February 21, 2023 Jakie kulki? Czy to magazynek typu mid-cap? Ile kulek ładujesz do magazynka? Załaduj ~40 i zobacz jak strzela. Quote Link to post Share on other sites
LordKasztan Posted February 21, 2023 Author Report Share Posted February 21, 2023 LMT Defender 4 od KWA, modyfikowałem GB ale wszystko było git, używam mid-capa i ładuję po 90 kulek. Najmniej próbowałem załadować 60 i problem ciągle występował sprawdzę jak będę miał chwile i załaduje te 40. Quote Link to post Share on other sites
dwa_cztery_cztery_cztery Posted February 21, 2023 Report Share Posted February 21, 2023 Czy przed modyfikacją z tymi magami też był ten problem? Co zmieniłeś w GB? Quote Link to post Share on other sites
LordKasztan Posted February 22, 2023 Author Report Share Posted February 22, 2023 Magi kupiłem po modyfikacji i głównie to na tych nowych występuje problem, na starszych rzadziej, tylko że one są długie i nie da się z nimi położyć. Próbowałem skracać w nich sprężynę ale nic to nie daje. W GB wymieniłem: Cylinder, tłok, głowice tłoka, sprężynę główną oraz wszystkie mniejsze, okablowanie, zębatki i domyślnie dyszę ale aktualnie jest założona stara. Quote Link to post Share on other sites
dwa_cztery_cztery_cztery Posted February 22, 2023 Report Share Posted February 22, 2023 Mi to wygląda na midcap syndrom. Mocno nabite magi/magi z mocną sprężyną podnoszą ci dyszę. Poszukaj rozwiązań z tym związanych. Quote Link to post Share on other sites
LordKasztan Posted February 22, 2023 Author Report Share Posted February 22, 2023 Faktycznie to może być to, załadowałem trzy magi po około 40-50 kulek i wszystko było git. Dzięki wielkie za nakierowanie na problem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts