Nikolaj Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Witam! Pytanie jak w temacie. Jak na razie znalazłem ofertę tylko na szycie.friko - ale panowie nie raczą mi odpisać. Kamizelki.prv niestety nie posiada w swojej ofercie owej ładownicy. Zwracam się do was o pomoc :) Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 MIWO-MILITARY (www.miwo-military.com) Quote Link to post Share on other sites
Stolar Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Porazmawiaj z forumowiczami super i ORKAN_Huber http://www.wmasg.pl/view.php?q=maniak&id=1596 http://www.wmasg.pl/view.php?q=maniak&id=482 Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Nikolaj Posted November 6, 2005 Author Report Share Posted November 6, 2005 MIWO-MILITARY (www.miwo-military.com) Brak czasu :| ORKAN_Huber Brak ładownicy w jego ofercie :| super Czekam na odp. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Co do MIWO to mogę powiedzieć że teraz produkcja jest dosyć ostro zablokowana zamówieniami wojskowymi które muszą być zrealizowane do końca roku, w styczniu będą powinno być trochę luźniej, sporo rzeczy też się zmieni - materiały itd, prawdopodobnie dojdzie również produkcja odzieży. Quote Link to post Share on other sites
Weq Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Witam, Ta na szycie-friko jest godna polecenia - mi w kazdym razie podpasowała. Na stronie szycia jest zdjecie właśnie tej, bo był to pierwszy egzemplarz ładownicy do p90 jaką tam robili. Co do braku konktaktu to zdaje się zawalili troszkę informacyjnie, bo na gg jest taki status: "nie ma mnie do 10.11 - poligon brak kontaktu" a jak raozumiem brak autorepsondera mejlowego... Pozdrawiam, Weq Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts