Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Grupa Południe - w mediach i internecie

Recommended Posts

Możemy się pochwalić naszą stroną internetową www.asg.tbg.net.pl gdzie znajdziecie: skład teamu, galerie, forum i kilka różnych rzeczy. O GP pisano już w lokalnej gazecie „Echo Dnia” i był reportaż w lokalnej telewizji MTVT. :) Zapraszam na stronę a jeszcze bardziej na forum Grupy Południe.

Polecam sprawdzić uprawnienia do strony ;)

Zabroniony dostęp!

Nie masz prawa dostępu do żądanego katalogu. W katalogu nie ma indeksu lub katalog jest zabezpieczony przed odczytem.

Jeśli myślisz, że jest to błąd tego serwera, skontaktuj się z administratorem.

Error 403

www.asg.tbg.net.pl

Apache/2.0.54 (Unix) mod_ssl/2.0.54 OpenSSL/0.9.7i PHP/5.0.4 mod_perl/2.0.0 Perl/v5.8.7

• 2 months later...

Wytłumaczę się.

Nasz kochany webmajster dostał świra coś mu na mózg siadło i wszystko sobie olewa.

Postaramy się jak najszybciej wrócić na serer. Przepraszam.

Edit:

Nowa strona "Grupy Południe" pojawi się za około 3 tygodnie, mamy nadzieje że nowy wygląd spodoba się i będzie przyciągał odwiedzających.

[ Dodano: 28.01.2006, 17:53 ]

I dziś ruszyła nowa strona Grupy Południe. Zapraszam do odwiedzania. www.asg.tbg.net.pl

• 2 months later...

witam wszystkich :!:

no patrze na stronke i hmm...

łądnie, przejrzyście,

newsy aktualne hehe(tak trzymać),

Skład- tu poprawcie fote jumpera bo sie niewyświetla :(

co do uzbrojenia to jakoś może spróbujcie podzielić tekst bo strasznie źle sie go czyta(może nawet troche zaduży kontrast i oczka sie męczą-ale to tylko moje zdanie)

Galeria-tu wszystko ok

generalnie strona na 5+ tak trzymac panowie i uzupełniac galerie o każdą strzelanke(bede zaglądał regularnie) no i rozwijajcie reszte(uzbrojenie,ekipe etc.)

• 4 weeks later...

niema sprawy...moze sie do czegoś przydadzą moje uwagi :)

I jeszcze jedna rzecz(niewiem czy tylko mi sie to zdarza-łacze/komp/coś innego) ale przeglądajac galerie nie każda fotka mi sie ładuje(od razu).Wyskakuje krzyżyk czerwony ale jak odświeże to już jest ok :mrgreen: To tyla narazie...3mać tak dalej :!:

I jeszcze jedna rzecz(niewiem czy tylko mi sie to zdarza-łacze/komp/coś innego) ale przeglądajac galerie nie każda fotka mi sie ładuje(od razu).Wyskakuje krzyżyk czerwony ale jak odświeże to już jest ok

Hymmm no niestety nie wiem nic na ten temat, a jakiej używasz przeglądarki?

• 5 months later...

hosting mamy darmowy.... i dotego bez ograniczen (poki co) :) wiec sie chyba szybko nie przeniesiemy

[ Dodano: Pon 24 Lip, 2006 ]

Dziś w interencie pojawił sie już 2 filmik Grupy Południe.. mozna go sciagnac www.asg.tbg.net.pl/grupapoludnie.wmv

pierwszy filmik mozna znalezc pod adresem www.asg.tbg.net.pl/filmik1.rar

chciałem rowniez powiedziec ze sa to pierwsze filmiki naszego autorstwa i ludzie ktorzy je robili (tzn ja i radzio) pierwszy raz mieli doczynienia z montowaniem takowego filmiku. Filmiki.. oile mozna je tak nazwac sa zrobione ze zdjęc... :) Zycze milego ogladania.

[ Dodano: Czw 02 Lis, 2006 ]

Zaktualizowaliśmy naszą galerie.

Tzn wchodząc przez strone głowna do galerii znajdziecie linki do WSZYTSKICH galerii jakie tylko udało nam się stworzyć.

Serdecznie zapraszam.

Ze wzgeldu na uwagi ze nasza strona jest mało akutalizowana w nowinki obiecujemy poprawe!