7.62 Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 tak jak w temacie. podczas uruchamiania gry wyskakuje mi oknoo z napisem "could not load library C:sierrahalflifegearboxcl_dllsclient.dll" mam do halflife'a 1 kupe modow (z 20), ale tylko w tym mam taki problem no wiec kompa mam AMD Athlon XP 1800 1,53 GHz 256 MB RAM half life v1.1.1.0 co mam z tym zrobic? bardzo prosze o odpowiedz! Quote Link to post Share on other sites
mic` Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 wątpie żeby to miało coś wspólnego z twoją konfiguracją komputera, bo hl sam w sobie ma dość małe wymagania. stawiam że, przez te wszystkie mody które ładowałeś do hl'a, poprostu sie cos z dll'ami cos powaliło. moze spróbuj wywalić całego hl'a i wszystkie mody i zainstalować of, jako pierwsze i zobaczyć czy działa. nie daje pewnośći że to pomoże, ale jakby mi sie takie coś działo to bym tak zrobił. pozdr. Quote Link to post Share on other sites
7.62 Posted November 19, 2005 Author Report Share Posted November 19, 2005 dobra of mam juz ze steama ale to nie konic problemow, jak zabic tego duuuuzego, zielonego robaka z wielkim okiem? Quote Link to post Share on other sites
noah Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 dobra of mam juz ze steamaale to nie konic problemow, jak zabic tego duuuuzego, zielonego robaka z wielkim okiem? z wielkim okiem... ps: mam nadzieje że rozumiesz wzkazówke ;) Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 A ja glupi myslal, ze on dwa oka ma. Z tych pukawek po bokach wal po oczach a potem do buzi, z polykiem i tak ze 3 razy, padnie od tego. Quote Link to post Share on other sites
7.62 Posted November 21, 2005 Author Report Share Posted November 21, 2005 dobra zabilem go juz cynik chodzilo mi nie o tego ostatniego tylko o Pit Worma Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 dobra zabilem go juzcynik chodzilo mi nie o tego ostatniego tylko o Pit Worma O k.. a gdzie on...? Bo jak sage halflife znam na pamiec oprocz 2ki to tego nei pamietam... Quote Link to post Share on other sites
S.G.S. wojtek Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 ten ze zdjęcia jest bodajze w OF w takim jakby silosie z zieloną cieczą... Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Moge poprosic screena lokalizacji...? Bo nie mam czasu teraz na instalowanie OF i przechodzenie go ;) Quote Link to post Share on other sites
S.G.S. wojtek Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 of przechodzilem dobrych pare lat temu... to był tylko przebłysk pamięci :) Quote Link to post Share on other sites
Zegal Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 musisz poodkręcać zaworki w kilku miejscach i nacisnąc guzik ;) robaczek się ładnie spali wtedy :) Quote Link to post Share on other sites
7.62 Posted May 14, 2007 Author Report Share Posted May 14, 2007 Nie no szpadelek dla kolegi... teraz HL2 przechodzę. Quote Link to post Share on other sites
ssslaw Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 ahhaha nie ma to jak Desert Eagle z HL-OF :D, czarny kloc z celownikiem laserowym pod lufą , mniaammmmm :)... gry nie rpzeszedłem.. za dużo walenia robaków, za mało walenia ludzi :P. najlepsze było demo HLa "uplink", polecam :) Quote Link to post Share on other sites
Noir Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 To nie było Demo tylko level promocyjny.. taka reklama. Jeśli chodzi o HL to w domu mam go obok Biblii. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts