Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

WITAM!

Zauważylem ze na tym forum nie ma (moge sie mylic) zadnego tematu odnosnie repliki M16A3 firmy WELL. Otoz zamowilem sobe te replike na AirSOftGuns.pl i czekam teraz na paczke. Prosilbym o podanie jakichs pomyslow na tuningowanie tej repliki. Jak dostane juz paczke to zamieszcze tutaj recenzje. Acha jeszcze jedno: co to jest ta zywica i szklo? (wiem co to ale jak tym mozna wzmocnic bebechy) i gdzie to kupic? Z gory dzieki za odpowiedzi.

Pozdrawiam,

Gobbo

...a ja nie radze niczego wkladac, jesli chcesz postrzelac troche dluzej. Tez mam ten model. Wymien lufe i dorob HU.(Wlasciwie sam HU wystarczy) Jesli zrobisz to dobrze, w co watpie, efekt przewyzszy twoje oczekiwania. A to ze bebechy sie sypia to juz inna sprawa. Mi wystarczyly narzedzia, srubki i super klej.

Dostalem ten gnat. Bylem na strzelance i sie swietnie spisuje. Zasieg skuteczny okresle na 15-20m a maksymalny 25-30. Jest bardzo celny ale lamliwy. Polamal mi sie ale skleilem super glue i dziala :lol: . Bardzo dobry karabinek i bardzo polecam tym ktorzy nie maja kasy :D

• 2 months later...

grip ma taki przycisk i go zsuwasz. Ale jak chcesz latac po lesie to tego nie kupuj. Dla takiego co lezy w okopie i nic nie robi to ok. Mi sie non stop łamał wiec kupilem od kumpla za 10 zl G36 DE wymienilem na bebechy z m16 i dziala pieknie. Tez radze ci kupic cos takiego.

Nie chodzi mi o grip tylko o "szyny" montazowe (do zestawu dołączona jest latarka, rączka, i cuś jeszcze - chodzi mi o szyny gdzie montuje sie te duperlne akcesoria :) ) - czy sa zdejmowane czy na stałe połączone z gripem? (jako jeden odlew?)

A co do lamliwości - wiem doskonale o tym ;) (mam M4A1 Wella i 3 razy poszła mi kolba i spust - po utwardzeniu Distalem, wpuszczeniu metalowych kołków i gwozdzi i dorobienu nowgo zaczepu do kolby nie ma prawa sie juz nic połamac :P) A choc G36 jest solidny to jak dla mnei zbyt futuristik - ot i co ;]

A mysle o kupnie M16A2 lub 3 ale bez bajerów...i pobawienie sie w tuning mocowy :) - stad tez pytanie o szyny bo mi bedą szpecic guna :)