Jemas33 Posted March 15, 2023 Report Share Posted March 15, 2023 witam mam oto taki problem że moja "sunia" cm 045 stojac przy scianie osunela sie o spadla nie było żadnych problemow dopoki poszedlem postrzelac i replika strzelala 3-6 razy i przestał działaś spust po podłączeniu baterii ponownie stało sie to samo potrząśnąłem nia i strzelila 6 razy i znowu tak samo. po klepnięciu w chwyt mozna oddac 3 strzaly kiedy znowu przestaje dzialac. prosze o pomoc bo to moj pierwszy aeg i nie wiem totalnie co zrobic Quote Link to post Share on other sites
krobug Posted March 15, 2023 Report Share Posted March 15, 2023 Jest reakcja na spust? Jakiś zgrzyt lub luźno pracujący silnik? Zbyt mało informacji, by cokolwiek wywróżyć. Najprawdopodobniej coś się rozregulowało i wystarczy dokręcić śrubki, w gorszym przypadku mogło coś pęknąć. Jeśli rozkręcenie repliki z youtubowym poradnikiem cię przerasta pozostaje oddanie repliki do serwisu. Quote Link to post Share on other sites
Jemas33 Posted March 15, 2023 Author Report Share Posted March 15, 2023 2 minuty temu, krobug napisał: Jest reakcja na spust? Jakiś zgrzyt lub luźno pracujący silnik? Zbyt mało informacji, by cokolwiek wywróżyć. Najprawdopodobniej coś się rozregulowało i wystarczy dokręcić śrubki, w gorszym przypadku mogło coś pęknąć. Jeśli rozkręcenie repliki z youtubowym poradnikiem cię przerasta pozostaje oddanie repliki do serwisu. żadnej rekacji nie ma poprostu jakby nie było żadnego zasilania żadnego zgrzytu żadnej pracy silnika, nie przerasta mnie rozkręcenie ale boje się ze rozkręcę i nie z skręcę nie wiem też co by mogło ewentualnie sie poluzować Quote Link to post Share on other sites
Jemas33 Posted March 15, 2023 Author Report Share Posted March 15, 2023 Teraz, Jemas33 napisał: żadnej rekacji nie ma poprostu jakby nie było żadnego zasilania żadnego zgrzytu żadnej pracy silnika, nie przerasta mnie rozkręcenie ale boje się ze rozkręcę i nie z skręcę nie wiem też co by mogło ewentualnie sie poluzować i mam też dalej gwarancje ale nie chce mi sie wysyłać repliki bo mam w piątek strzelankę Quote Link to post Share on other sites
KAMA3 Posted March 15, 2023 Report Share Posted March 15, 2023 Zdejmij klapkę z chwytu pistoletowego i zobacz, czy nie spadł któryś z zacisków kabla do silnika. Bez rozkręcania repliki możesz jeszcze sprawdzić wtyczkę i gniazdo baterii, czasami odpadnie kabel, a nie widać pod termorurką. Quote Link to post Share on other sites
KAMA3 Posted March 15, 2023 Report Share Posted March 15, 2023 Znaczy się zdejmij chwyt, to przecież v.3 ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts