Michu_Śrem Posted December 20, 2005 Author Report Share Posted December 20, 2005 I tu misha ma racje na razie jest lufa 20 cm czyli o 10 dłuższa niż w wingunie bedzie o długości okolo 40-50 cm ale nawet teraz przy długości 20 cm zasięg jest o niebo lepszy niż normalnie i gdzie ja pisałem o zgrywaniu się luf, było tam że są na równym poziomie czyli otwór wylotowy cymy i winguna są położone na jednej płaszczyźnie Skoro sporo dłubiesz w broni to zaprezentuj swoje osiągnięcia Quote Link to post Share on other sites
żylet Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Nie należe Michu do osób które lubią się chwalić. Nie odbierz mnie źle. Nie miałem zamiaru na Ciebie nalatywać i mam nadzieję że tak tego nie odebrałeś. Też terasz pracuję nad przeróbką cymy G3SG1. Jak już skończę to przedstawię wyniki. :D Skoro sporo dłubiesz w broni to zaprezentuj swoje osiągnięcia Jak chcesz pooglądać w czym dłubałem to zajrzyj np tu : http://wmasg.pl/forum/viewtopic.php?t=1051...bka+wiatr%F3wki albo tu : http://wmasg.pl/forum/viewtopic.php?t=1236...er=asc&start=90 Quote Link to post Share on other sites
Kakaroth Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 hmmm zastanawia mnie BARDZO jeden element - wstawiłeś inną lufę, ale jak zmieniłeś hu? właściwie czy zmieniałeś go wogóle czy porpostu zrobiłeś taki sam otwór jak w oryginalnej lufie? Quote Link to post Share on other sites
Michu_Śrem Posted December 21, 2005 Author Report Share Posted December 21, 2005 końcówka lufy jest identyczna jak u stockowej zrobił mi to pewien tokarz [ Dodano: Sro 21 Gru, 2005 ] Takie małe pytanko Wie ktoś jaką średnicę ma lufa od M15 TM?? Quote Link to post Share on other sites
Waco Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 Z tego co mi wiadomo to TM nie produkuje M15 tylko M4, ale to drobny szczególik tylko 8) I o jaką średnicę lufy Ci chodzi?? Quote Link to post Share on other sites
misha Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 m15 produkuje CA, jeszcze tylko sprecyzuj czy A2 czy A4 i wersje carbine, ris, rifle itp... Ja mam m15a4 carbine i mam 356mm lufe o srednicy 6.08mymy Quote Link to post Share on other sites
Michu_Śrem Posted December 21, 2005 Author Report Share Posted December 21, 2005 no to ten gostek chyba nie wie co ma http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78246572 no ale ogólnie chodzi mi o tą Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 A Marui ma 6,12 z tego co wiem. Quote Link to post Share on other sites
żylet Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 I jak tam Michu twoja snajpa ? ...bo jakoś temt zdechł ? MOja już prawie gotowa dzisiaj jade po lufę i robie HU. Może się spotkamy i zrobimy zestawienie ? :) Pozdro żylet Quote Link to post Share on other sites
Fizia Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Witam , Cześć Michu jesli to dokończysz to myśle , że będzie to swietna snajperka bezpośredniego wsparcia lub miejska , a wieże , że ci się uda . Z resztą jestem nadal pod wrażeniem twojego tłumika z Rawicza :język2: . Jeśli chodzi o moje zdolności to ja co najwyżej z mojej M15 moge zrobić cep :wink: Podrawiam , Fizia Quote Link to post Share on other sites
Michu_Śrem Posted February 6, 2006 Author Report Share Posted February 6, 2006 Witam Narazie w BricoMarche w moim miescie nie ma w sprzedarzy rurek 6 mm puki nie bedzie dostawy nie moge prowadzic dalszych prób docelowo myślę zamontować prec lufe systemy od m15 rifle ale brak funduszy ogranicza mnie do casto rurki Jak bede mial materiały i wykonam reszte to napisze tutaj [ Dodano: Pon 06 Lut, 2006 ] Prace stylistyczne zostały wznowione. Kołuję także dłuższą rurke myśle że na wiosne będzie wszystko skończone niedługo fotki postępów stylistycznych Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts