Hartke Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Panowie przeszukałem forum ale jakoś nie znalazłem: A pytanie jest takie Czy ktoś z was wie czy mecha-box systemy który dedykowany jest do giwerek marui nadałby się do classic army? Niby napisane , że wersja 2 ale nadaje się do marui. Wie ktoś coś na ten temat? Bo za taką sumę mamy kompletny gearbox ze sprężyną M150 a to niezła propozycja jak sądzę. Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Nadaje sie. Quote Link to post Share on other sites
Turek2 Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Complete mecha box to jest fajna rzecz dla ludzi ktorzy nie lubia sie męczyc ze skladaniem tych wszystkich srobek w gearboxie. Niestety przy odrobinie umiejetnosci taki sam tuning mozna zrobic za polowe mniejsza cene. Quote Link to post Share on other sites
luk Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Polowe mniejsza ? coz ja wlasnie nad mechaboxem zastanawiam bo mi gear pozsedl i wymiana geara + takie uleprzenie wyszlo by drozej niz zakup calosci :-) z moich przeliczen. Tu zadnej zlosliwosci niema tylko poprostu sie zastanawaim i jak o polowe taniej to bylbym zainteresowny , moglbys przyblizyc? DZieki z góry. Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Nie ma sensu liczyc bo wyjdzie drozej. Quote Link to post Share on other sites
Turek2 Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Hehe to policz to Do SPR G&P wsadzilem: tlok CA zestaw wyciszonej głowicy zebatki ICS od m4 sprezyna PDI 300 jeszcze lufa precyzyjna karabin strzela od lata i nic sie nie psuje :) Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Taki sam tuning = takie same podzespoly. A nie czesci ICS, CA, PDI itp. Quote Link to post Share on other sites
Turek2 Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Sry źle się wyraziłem, miałem na mysli ze mozna osiągnąc te same fps'y za mniejszą kase. Quote Link to post Share on other sites
Holman Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Wlasnie wciskam mechaboxa M120 do SPRki G&P, niedlugo wskoczy takze drugi M120 do M15 CA SPC kumpla. Niedlugo napisze jakie wrazenia jesli ktos jest zainteresowany :) Quote Link to post Share on other sites
luk Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Są zainteresowani są :-) Quote Link to post Share on other sites
robal Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 ja slyszalem z dooobrze poinformowanego zrodla ze to zajebista sprawa bo sa profesjonalnie zlozone i sa przemyslane od poczatku do konca kazda czesc jest robiona pod druga a nie taka zrzuta roznych firm. Podobno ze sprzedanych 140 nie wrocil rzaden... to chyba o czyms swiadczy panowie... Quote Link to post Share on other sites
Holman Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Ok to GB po pierwszych testach. M120 u kumpla w CA strzela bardzo ladnie. Moj tez jest w pelni OK i naprawde dnie sie sprawuje. Troche nie jest dopasowany do GB G&P ale troche pracy pilnikiem i dremelem pomaga hehe. I ciekawostka: M120 spokojnie strzela na dobrych 8.4 large. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
bartez8 Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Holman miezyłeś moze ile FPS ? Głośny jest ? w prównaniu do TM Quote Link to post Share on other sites
Holman Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 FPS nie mierzylem ale jest porownywalny do 170-190 jesli chodzi o zasieg. TM ma w ogole specyficzny sposob cichej pykajacej pracy w duzej mierze ze wzgledu na plastikowe czesci w samym GB jak i plastikowe body. A ten pracuje brutalnie jak kazdy metalowy czyli milo dla ucha terkocze na auto :) Tak wiec jesli porownamy to jest jednak troche glosniejszy niz TM. Quote Link to post Share on other sites
pablo79 Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 ZROBIĄ TAKIE COŚ DO P90 (GB v.6)? KUPIE P90, MOŻE BYĆ ZEPSUTE. Quote Link to post Share on other sites
Headshot Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Forum to nie komis!!! :evil: Czy ww. GB wystepuje w v.3?? Quote Link to post Share on other sites
Ritter Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 WGC mi mówi, że mechboxy jak na razie są tylko do zabawek z GB v.2. - Quote Link to post Share on other sites
robal Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 i co ma to ktos? dziala? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts