fiedotow Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Proszę i informacje nt. powyższy. Mogłem wstawić to też do gaziaków, ale wśród sprężyn może się coś znajdzie. PPK z CG już opisano na forum, temat zamknięty, więc do niego nie wracam. Tym bardziej, że to co przedstawiło CG pasuje bardziej na PP a nie zabawkę Bonda :lol: . A takie maleństwo w kieszonce też może się przydać: koniec amunicji, lub etetowa broń siadła, przeciwnik pewny, że Cię ma, a Ty my świerszczyka pod nos :D . Żartowałem... Ale będę wdzięczny za każdą informację. A jeśli ktoś uzna za stosowne to wywalić - nie będę miał żalu. Dodatek: Czy ktoś zna to ? http://www.airgunexpress.com/Crosman%20Sof...304-19-9900.htm Link to post Share on other sites
komora Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Jest z Umarexu na www.bron.pl jeden z energia 0,08J za 79zł a drugi z energia 0,5J za 109zł. Link to post Share on other sites
fiedotow Posted January 14, 2006 Author Report Share Posted January 14, 2006 To jest chyba to samo co Crosman. Po przeliczeniu ceny tak to wygląda. Przyznać się - kto miał z tym do czynienia :evil: Osobiście Maruzen mi się podoba ale cena przeraża i chwilowo poraża Link to post Share on other sites
komora Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Ale chyba ten z Umarexu będzie lepszy od tego z CG. Link to post Share on other sites
psovaty Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 to jedno siajstwo; daj spokój, rozczarujesz się; ja też lubię PPK, ale sprężyna warta uwagi nie istnieje Link to post Share on other sites
fiedotow Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 Nic, tylko zebrać 4 i pół setki i kupić Maruzena :( Link to post Share on other sites
Recommended Posts