xxxFENCExxx Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Skan ze strony katalogu tej firmy z planami na 2006. Podobają mi się takie plany :D Link to post Share on other sites
sebas Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Jeszcze zeby ''drewno'' sie nie swiecilo jak psu jajca to by bylo git :P Ale projekt pochwalic :wink: Link to post Share on other sites
bastekkk Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Jeszcze zeby ''drewno'' sie nie swiecilo jak psu jajca to by bylo git ... to by było fajnie :-) ciekawe jak bedzie z osiagami i cena a i Podobają mi się takie plany mi też :D Link to post Share on other sites
Guto_Bandito Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Mnie ciekawi cena tego cudeńka , bo ta giwera poprostu piękna jest :) Link to post Share on other sites
bastekkk Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 no tez ciekawi mnie jak bedzie wiecej niz 1200 to nie kupuje Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Gdyby nie ten montaż lunety, byłbym zachwycony w pełni. Czy to ma być AEG? (nie otwiera mi się większy obrazek, a z tego nie odzczytam). Pozdrawiam Kret Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted January 24, 2006 Author Report Share Posted January 24, 2006 Mam tylko ten skan - nie mam katalogu - nic więcej nie wiem, mają jeszcze robic AK Beta S. Link to post Share on other sites
chochol Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 nie jestem znawca broni, ani jakim tam fanatykiem, ale nie pasuja mi w tej replice 2 rzeczy ( oprocz swiecenia sie drewna :) ) luneta i ten dwojnog - w oryginale takiego czegos nie bylo ( tak mi sie wydaje) jesli chodzi o sam montaz to jest to pewnie taki jak na www.posp.ru I jakos mi sie nie chce wierzyc ze to moze kosztowac ponizej 1200, no chyba ze zrobia zamiast "full metal body" full lots of plastikos body" :) Link to post Share on other sites
Westie Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 I jakos mi sie nie chce wierzyc ze to moze kosztowac ponizej 1200, no chyba ze zrobia zamiast "full metal body" full lots of plastikos body" Mam niejasne przeczucie, że my dostaniemy tego Dragunowa jako "Double Eagle M87" tudzież "M88". Projekt tej repliki zakładałby modyfikację przełącznika ognia na włączający ogień pojedynczy na pierwszym "klik" (chyba, że próbują coś "na szybko" knuć z G36, też się nie zdziwię), zmodyfikować główną część body nie problem.mają jeszcze robic AK Beta S.Hmm, nad Betką siedzą skośni z Wella, ale ponoć coś im się tam jeszcze (według słów Czopera) zacina. Link to post Share on other sites
Flachenty Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 nie jestem znawca broni, ani jakim tam fanatykiem, ale nie pasuja mi w tej replice 2 rzeczy ( oprocz swiecenia sie drewna :) ) luneta i ten dwojnog - w oryginale takiego czegos nie bylo ( tak mi sie wydaje) są , ale inaczej mocowane Link to post Share on other sites
chochol Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 to juz chyba nie SWD (ten oryginal) to juz chyba bardziej SWD-M czarne okladziny i kilka innych przerobek z tego co pamietam. Jesli jestem w bledzie prosze o poprawienie. Link to post Share on other sites
Flachenty Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 no to może takie z tego co sprawdziłem to wszystkie wersje produkcji rosyjskiej miały miejsce na montaż bipoda, tak samo chińskie. Rumuńskie nie miały a innych nie chce mi się szukać. ruska wersja Link to post Share on other sites
Jazu Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 właśnie - ktoś z was zna może jakieś miejsce/ma źródło które miałoby dostęp/możliwość załatwienia dwójnogu do swd? - właśnie takiego do zakleszczenia na body za gripem? pozdrawiam i z góry thx za odpowiedź ;) J. Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted January 27, 2006 Author Report Share Posted January 27, 2006 Widzialem takie cos na angielskiej stronie - jak bede w domu to znajde link. Tylko cena - ok 800 zł około... Link to post Share on other sites
Jazu Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 thx - byłbym zobowiązany ;) Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted January 28, 2006 Author Report Share Posted January 28, 2006 No max 800 z przesyłką. http://www.rusmilitary.com/html/c-deact_ac...accessories.htm Angole zawsze przesadzali z cenami - penie z USA byłoby za pół tej ceny. Albo zrobić od podstaw przy pomocy ślusarza. Link to post Share on other sites
maviek Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Są jakieś nowe wieści na temat Dragunow-a będzie można to kupic w polsce w najbliższym czasie, czy trzeba jeszcze sporo poczekać ? :( Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted February 17, 2006 Author Report Share Posted February 17, 2006 No najnowsza wiadomość jest taka, że to jest TEN SAM Dragunow co z ATOZ / KM/ KING ARMS / G&P . Po prostu jest to kolejnydystrybutor :( Czyli nici z taniego SWD :cry: Link to post Share on other sites
eltharion Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 mnie się w giwerce nie podoba jedno (oprócz montażu bipoda): Brak tej poduszeczki na kolbie. COś ta replika z tego punktu widzenia wydaje się mało "replikująca" SWD. Taka jakaś krótka... a może to tylko taki widok? Link to post Share on other sites
KiddieGrinder Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 tak na marginesie - wszystkim replikom daleko od SWD ( moze oprocz G&P ) - reszta to proby kopiowania NDM-86 - ktory nota bene tez ladnie wyglada :) PS. Widzial ktos moze replike ROMAK'a-3 ? lub Zastavy M76? ( w sensie : czy wogole cos takiego jak replika tych karabinow istnieje ? :D ) Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted April 29, 2006 Author Report Share Posted April 29, 2006 wszystkim replikom daleko od SWD A konkretnie co masz im do zarzucenia? (pomińmy plastikowe "drewno") Zastawę M76 i M91 w wesji sprężynowej robi Zastawa. Poza tym: domowym sposobem zrobił sobie Piciu z Warszawy, a bardziej przemysłowymi jakis Szwed. Link to post Share on other sites
KiddieGrinder Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Fence nic nie mam im do zarzucenia ( ze plastik to nie drewno to chyba logiczne ;) ) -mialem na mysli tylko to, ze zaden z nich to nie CPPP SWD Dragunov - tylko licencjonowana ( zmodyfikowana ) NDM-86. A na marginesie - ta bron jest kozacka :) Link to post Share on other sites
eltharion Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 Panie i panowie! Cieszmy się i radujmy! Oto on: WIELKI, WSZECHMOCNY, POTĘŻNY, A PRZEDEWSZYSTKIM TANI SWD DragunoW! Przewidywana cena: ok. 150$. Na sklepie piszą, że będzie do dwóch tygodni. Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted May 23, 2006 Author Report Share Posted May 23, 2006 Piszą tak już od dwóch miesięcy, nie odpowiadaja na maile, nie odbierają telefonów, a od kilkudziesiąciu osób zebrali kasę na pre-order. Link to post Share on other sites
Rudy102 Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 http://www.fire-support.co.uk/store/comers...?idProduct=1460 a co powiecie o tym czyżby to było to samo o czym rozmawiacie?? air cooking to znaczy że to sprężynka?? Link to post Share on other sites
Recommended Posts