qwe123 Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 witam, jakich kulek uzywac do repliki jakosci Tokio Marui High Grade HopUp aby nie wyrządzic jej krzywdy i nie wykrwawic sie finansowo? Link to post Share on other sites
Rollkin666 Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 0.2g, np. Blastery (najtańsze). Link to post Share on other sites
sebas Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 eeee kulek Tm-a ? :| Exela , Guardera.... Link to post Share on other sites
Rollkin666 Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 generalnie markowych :wink: Link to post Share on other sites
Inferno Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Blastery są tanie a całkiem przyzwoicie wykonane. Do precki to może bym się obawiał je stosować, ale do normalnej lufy są w sam raz :) Link to post Share on other sites
gertan Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Mam je są naprawdę dobre no i nie takie drogie... :wink: Link to post Share on other sites
Szakal Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Ja ze swoiej strony polecam Q-Bullety też są dobrze wykonane, dobrze wyprofilowane, nie zacinaja sie i są także niedrogie. Do sprężyn są w sam raz i nie ma obawy, że się zatną przynajmnie ja ani nikt z kim sie strzelałem nie miał takiego problemu nawet w AEG'ach. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Kamciolinka Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 a ja polecam Glod Fire, jeszcze nigdy z nimi problemu nie miałem ani nikt kogo znam-dobre są do AEG-ów, gaziaków i springów Link to post Share on other sites
hellmans Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 ICS STTi sa przyzwoite o Cg nie wspominając :) Link to post Share on other sites
1991 Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 A o opcji szukaj nie słyszałeś?? Generalnie wszystkich kulek nie posiadających `skrzydełek` czyli kulek które kupuje sie na otpustach i airsoftguns.. Np. Gold Fire Exel TM. gold Fire używam do gaziaka i jestem zadowolony. Link to post Share on other sites
Inferno Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 A o opcji szukaj nie słyszałeś?? Nowi jadą po nowych, huh? :? Foka, gdzie ty jesteś, jak jesteś potrzebny? :wink: Link to post Share on other sites
1991 Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Nowy na forum tym forum tak. Ale nie jest to pierwsze moje forum na którym mam konto ani pierwsze tutaj, poprzednie skasowano bo nie miałem dlugo neta. [ Dodano: Wtorek 31 Styczeń 2006 15:09 ] Nowy na forum tym forum tak. Ale nie jest to pierwsze moje forum na którym mam konto ani pierwsze tutaj, poprzednie skasowano bo nie miałem długo neta. Trochę już siedzę na różnego rodzaju forach i nie lubię przypadków kiedy kawałek wyżej ma cały artykuł o kulkach (zresztą wyraźnie oznaczony) a tu nowy temat daje. Link to post Share on other sites
Inferno Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 A nie mogłbyś tak zwyczajnie nic nie napisać? Skoro nie chcesz pomóc to poprostu się nie odzywaj. Na tym forum setki użytkowników to nieoficjalni moderatorzy, którzy ciągle wypisują w topikach takie posty... To już jest nudne conajmniej... :? Link to post Share on other sites
pako Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Moim zdaniem najlepsze sa kulki z tm do sprezyny jak dla mnie :P;]:D Link to post Share on other sites
gertan Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 są świetne tak samo jak excele i nie tylko do sprężyn ale do wszystkiego ale są też drogie :? Link to post Share on other sites
qwmx Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 a co mozecie powiedziec o kulkach 0,2 g firmy HFC? Link to post Share on other sites
Recommended Posts