happy666 Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Hyym, konkretnie co to za gumka? Rodzaj uszczelki hydraulicznej czy co? Gdzie mogę to dostać? Quote Link to post Share on other sites
Rudy102 Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Nie mam pojęcia gdzie to można kupić i jakie jest tego prawdziwe przeznaczenie. Ja takie coś znalazłem u siebie w piwnicy. Poszukaj czegoś w swojej piwnicy albo na strychu trochę inwencji i napewno coś wymyślisz. Quote Link to post Share on other sites
happy666 Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Na szczęście mam kompromisowe rozwiązanie,bo niestety owej gumy nie posiadam. Wezmę szpilkę i odetnę główkę pozostawiając z 1mm szpilki i to na ciepło wtopię w daną cześć magazynka. Też będzie skutecznie. Quote Link to post Share on other sites
madierfakier Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 radzilbym gumke recepturke uciac i na kropelke. Quote Link to post Share on other sites
happy666 Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 Recepturka za miękka (chyba że by sparciała :-P ). Ale rozwiązanie ze szpilka poskutkowało. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Podobny problem miałem w swoim magazynku. Na tej blokadce kulek na górze zrobił się jakby "fałd" z zuzytego plastiku. Odciąłem go zyletką na skos i działa pięknie :) Quote Link to post Share on other sites
happy666 Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 Kurcze ,nie wiem czy ktokolwiek jeszcze odwiedza ten temat. Jeśli tak to kieruje pytanie do posiadaczy (najlepiej z dwójnogiem :lol: ). Ktore dwójnogi pasują do VSR [hfc]? Np. ten: http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=2891 wygląda atrakcyjnie i posiada montaże do karabinów snajperskich. I nie wiem czy wśród tych znajduje się pasujący do VSR'y. Ale odgrzałem kotleta (na dodatek w mikrofalówce :lol: ) :-F Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 ja mam w swojej VSR taki http://taiwangun.com/?str=product&prId=91 bipod i jest idealny. Nie rozkłada się sam (jak te P&J), nóżki nielatają w te i wewte, jest niższy, stabilniejszy. Nic w nim nie lata na prawo i lewo a do tego ma fajne wyskakujace nóżki :P Polecam Quote Link to post Share on other sites
happy666 Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 (edited) Wielgachne dzięki, chyba skorzystam z propozycji ;-) . edit: ą jak z montażem, trzeba coś dokupywać czy montuje sie na przednim chwycie od pasa? Edited December 26, 2007 by happy666 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts