Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Guarder Tactical Vest (OD) - HELP

Recommended Posts

Witam,

mam pytanie, otóż trafiłem na ciekawą kamizelkę, kopie blackhawka:

LINK

Jednak cena jest dużo niższa niz innych kamizelek Guardera

dostępnych na WGC. Kolega Hoplita pomógł mi i już wiem ze

różnica w cenie wynika z materiału oraz producenta.

Kamizelka ta bowiem jest produkowana przez G-Tech a nie Guardera.

Guarder - Cordura, G Tech - poliester

LINK

Tutaj pojawia się moje pytanie, czy ktoś z was posiada tę kamizelkę :?:

Jaka jest jakość wykonania i materiałów w niej użytych :?:

Pozdrawiam :)

a powiedzcie mi jesli wiecie oczywiście czy do tych ładwnic mieszczą sie dwa magi od M16 czy tylko jeden...?? bo jest taki problem...mianowicie poszukuje kamizelki takiej jak ta pokazywana wyżej...ale żeby zmieścic tam 11 magów od MP5 tylko że magi te są połączone ze sobą po 2 (tak jak z clipsem)...i mój problem jest taki zę potrzebuje by jedna ladownica mieściła 2 magi M16 czyli 3 magi do MP5...a takowych mi trzeba 6...myslałem o takiej...ale się zawiodłem bo mieści tylko jeden mag... http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...products_id=622 ....no niestety lipa...na całej lini...

podkreslam oczywiście ze kamizelka ma być w przystępnej cenie około 300zł a nie OMEGA BH...

jak możecie to pomóżcie...

a powiedzcie mi jesli wiecie oczywiście czy do tych ładwnic mieszczą sie dwa magi od M16 czy tylko jeden...??
Do kamizelki, którą ja podałem wchodzą po 2 magi M16 na ladownicę czyli 12 magów... Chyba po 3 od MP5 do jednej (nie jestem pewien czy nie udało mi się wcisnąć 4... Czyli spiętych klipsem możesz przenieść 6 par.

Kamizelki w tej chwili nie mam, ale jak tylko Super mi ją odeśle to przymierze pojedyńcze magi i spięte klipsem.

troche mnie uspokiliście ale jest taki mały wałek...ze gadałem z gosciem od tych kamizelke juz dwano i nie bedzie czarnych...jak narazie..wiec lipa...chyba zę coś sobie uszyje na szycie.friko.pl...al wielkie dziekiz a pomoc jak cos jeszcze znajdziecie z tymi ladownicami po 3 magi do MP5 (2 magi do M16) to dawajcie linki byle to było czarne...

pod tym względem pattern był najlepszy bez problemy wchodziło i jeszcze miejsce było...

pozdrooo