macgyver Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 A ja ide na kompromis kupuje sobie M47 wersja A (z kolba) i berette 92F Heavy Weight jako bron boczna i bede wymiatac I tak trzymać. Super podejście jak na początkującego. Ja polecam taki zastaw, a może raczej odradzam taniego aeg'a. Na początek sprężyna, najlepiej krótka i dobra (TM, STTI lub CG). Potem jak dorośniesz do dobrego AEG'a będziesz miał już broń boczną. Quote Link to post Share on other sites
kitek Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 A ja ide na kompromis kupuje sobie M47 wersja A (z kolba) i berette 92F Heavy Weight Jeśli jeszcze nie kupiłeś Beretty zastanów sie lepiej nad jakąś z Hop Up. STTi go nie ma, a dołożysz dychacza i znajdziesz guny z hopem z dobrej firmy. Chociazby Berette Cyberguna która bodajże na military kosztowała ostatnio tylko 59 złotych, podobnie jak Walther P990 I takie małe sprostowanko: Mam nadzieje, że ofkorz każdy wie iż strzelba M47 to w rzeczywistości replika Remingtona 870 "obrzyna" :lol: Taka mała informacyjka bo każdy tylko "M47" "M47 A". Profilaktycznie to napisałem, żadne tam Panowie wymądrzanie :F Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
CraVen Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 A jakie polecasz firmy jak chodzi o pistolety ? Quote Link to post Share on other sites
macgyver Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 A jakie polecasz firmy jak chodzi o pistolety ? :arrow: ...chociazby Berette Cyberguna która bodajże na military kosztowała ostatnio tylko 59 złotych, podobnie jak Walther P990 :F Quote Link to post Share on other sites
band89 Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Podłacze sie po temat. Mam do wydania 60zł na pistolet. Zastanawiam sie miedzy tymi gunami: http://military.pl/s/m/CG070001.html http://www.cybergun.pl/product_info.php/products_id/48 Który wybrać? Prosiłbym o krótką recenzje tych pistoletów. Głownie inetresuje mnie który z nich ma wiekszy zasieg skuteczny. Quote Link to post Share on other sites
hellmans Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Beretty nie miałem ale waltka tak, strzelałem, macalem itp, nosi zajebicho a kulek ma 15 w magu polecam go i to w tej cenie 8O :!: :!: Quote Link to post Share on other sites
mig Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Walthera posiadam, w tej cenie nic lepszego nie znajdziesz. Z tego co słyszałem beretta ma zbliżone osiągi i ogólnie to ta sama klasa. Quote Link to post Share on other sites
band89 Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 A wiecie może ile wazy ta beretta? Quote Link to post Share on other sites
macgyver Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Link do recenzjii beretty. Tu masz opisane wszystko co się da :arrow: http://wmasg.one.pl/zbrojownia.php?bron=5 Quote Link to post Share on other sites
band89 Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Chodzilo mi ile wazy beretta Cybergun/KWC, ta z mojego linku, a nie firmy STTI. Podejrzewam ze róznią sie waga, ale pewien nie jestem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts