Alayas Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Ale mi nie chodzilo o uciekanie gazu przy ladowaniu maga! Tylko chodzilo mi o polaczenie miedzy dziubkiem adaptera z koncem butli! Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Ale mi nie chodzilo o uciekanie gazu przy ladowaniu maga! Tylko chodzilo mi o polaczenie miedzy dziubkiem adaptera z koncem butli! Echhh, więc powtarzam - W BUTLI JUŻ JEST COŚ NA WZÓR USZCZELKI Quote Link to post Share on other sites
Alayas Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Gallain, odpowiedz znalazlem. Ale w tej sytuacji gdy ktos pisze o magu a mi chodzi o cos innego, to odpowiedz na nieporzadane pytanie bedzie sie wila wraz z wieloma komentarzami(najczesciej zbednymi). I co ma w koncu wieksze cisnienie Propan, MAPP czy GG(np. ultrail). Jak np. spadnie polowa GG, to spada i cisnienie ladowanego gazu i tyroche inne cisnienie jest w magu. Propan ma az 2l, czyli to cisnienie znacznie spadnie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts