bonzaj Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Potrzebuje dokladny opis,(zdjecia) jak mam zrobic miekki spust. Prosze o wypowiedz tych ktorzy robi wlasnie taka przerobke w swoich Rugerach. Przeszukałem chyba juz cale forum i nie znalazlem nic konkretnego. Zbyt lakoniczne opisy tego problemu. pozdrawiam Link to post Share on other sites
Foka Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Najłatwiej chyba z plasteliny? Link to post Share on other sites
bonzaj Posted February 23, 2006 Author Report Share Posted February 23, 2006 Z jakiej plasteliny?? Ta wypowiedzia niebardzo mi pomozesz. Chodzi mi o poprawienie mechanizmu spustowego. Link to post Share on other sites
Juby Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Hmm nie wiem czy takim kawałkiem drutu który leci przez cały mechanizm pokombinuj ja już dobrze nie pamietam o ile wiem to we wszystkich rugerach jest taki spust Link to post Share on other sites
CyberKozA Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Guma? Do rzucia polecam, bo łatwo się formuje. Ew. modelina. Jak ci się znudzi miekki to zrobisz z niego łatwo twardy. Poszukaj człowieku. Był ten temat i da się to zrobić. Ale nikt leniowi nie da info na tacy... Link to post Share on other sites
Inferno Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Spustu nie zmiękczysz, bo trzebaby totalnie przebudować mechanizm spustowy. Można jednak odrobinę poprawić zachowanie się spustu. Na stronie 13 w temacie o tuningu Rugera w dziale "Upgrade i tuning" masz napisane jak. Nie zamieściłem linku, bo z jakiegoś powodu nie mogę go skopiować. Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Czy wy ciągle musicie zaczynać temat: " Ruger MK1 Carbine (tu wstaw co chcesz)" ? Nie łatwiej zadać pytanie w temacie poświęconym temu modelowi? Nawet mniej sie pomęczysz pisząc post niż zakładając temat... Link to post Share on other sites
buszmen Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 bo po prostu ruger jest tani a przez to popularny i ludzie zanim się zastanowią to piszą jakies bzdurne tematy. Polecam szukaj.... 8O Link to post Share on other sites
wodzuIII Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 http://wmasg.one.pl/forum/viewtopic.php?t=...r=asc&start=240 A Gościkowa mówiła... częste smarowanie broni + trening wskazującego palca.. [ Dodano: Czw 23 Lut, 2006 ] Wyżej wspomniany link: http://wmasg.one.pl/forum/viewtopic.php?t=...r=asc&start=240 A Gościkowa mówiła... częste smarowanie broni + trening wskazującego palca.. Link to post Share on other sites
Recommended Posts