martenn Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Juz poczytalem pare postow o kulkach, ale nie znalazlem tego co mnie interesuje. Posiadam Berette z UHC i wlasnie mam plan kupic troche kulek. W moim miescie kulki sa drogie, wiec kupie cos przez net. Dotychczasz strzelalem kulkami HFC - 0,12 g zolte - ogolnie bez zarzutu, ladnie obrobione, bez nadlewow, spawow czy czego tam jeszcze. Chce kupic podobnej jakosci tylko w wiekszej ilosci. I taniej. Co powiecie na: http://snajperasg.pl/product_info.php/cPat...656450bd9d12574 albo http://military.pl/s/m/CG779912.html?id=7f4wFoFG Tanio i duzo:) Moze ktos juz uzywal ich i ma wyrobione zdanie na temat? Bylbym wdzieczny za odpowiedz. Link to post Share on other sites
Westie Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 0.12? To tylko do springów... I to w zamkniętych pomieszczeniach, gdzie nie wieje. Link to post Share on other sites
sebas Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 To tylko do springów Zapomniales dodac allegro-podobnym :F Link to post Share on other sites
bastekkk Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Zapomniales dodac allegro-podobnym chyba 11 nie 12 wracając do tematu to jak ten twój ( martenn) gun jest mocny to ładuj 0,20 0,12 nie bierz chyba że strzelasz się w budynkach :wink: Link to post Share on other sites
_Misza_ Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Jakoś nie widze sensu kupowania 0.12 w takich ilościach. Prędzej ci sie pistolecik rozpadnie niż to wystrzelasz :P. Kup sobie o połowe mniej to bedzie taniej. No i możesz spróbować cięższymi ale wierze ze sprawdzales sobie już na których jest pistolecik najcelniejszy. Link to post Share on other sites
marys1 Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Sprawdzales 0.2 ? Ja po przesiadce z 0.12 na 0.2 stwierdzilem " cholera teraz to ja moge się strzelać :lol: :lol: " wieelka roznica. W koncu kulka prosto leciała :) Kup kulki na www.asg.com.pl maja tanie i wysylka gratis po wplacie na konto. Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 0,12 fajnie jest sie na wietrze postrzelać. Mamy wtedy bullet time. 8) Link to post Share on other sites
martenn Posted February 25, 2006 Author Report Share Posted February 25, 2006 Taka ilosc moze sie przydac bo z kumplem bysmy kupili na pol. Jednak nikt nie odpowiedzial na moje pytanie co do jakosci. Nikt tego nie uzywal? A co do www.asg.com.pl nie widzialem tam wysylki gratis po wplacie na konto. A co do gramatury: zolte 0,11 podbija mi dosyc mocno po kilkunastu metrach. Fabryczne z pudelka - 0,12 - leca jak marzenie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts