lordkok Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 A jak wygląda z kosztami przesyłki itp. ? Quote Link to post Share on other sites
xasistis Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Średnio 10$/kg Quote Link to post Share on other sites
Sajmoon Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 A jak jest z gwarancja przy zakupie w tym sklepie? Quote Link to post Share on other sites
xasistis Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 (edited) Gwarancja taka jak w każdym zagranicznym sklepie, czyli jest, aczkolwiek na kupującym spoczywa obowiązek pokrycia kosztów transportu, czyli w zasadzie można sobie odpuścić. Nie ma znaczenia czy WGC, UN czy Gunner. Zresztą, wystarczy przeczytać FAQ czy też CompanyPolicy. Ale tak wogóle to to zamówienie jest już zamknięte i złożone. Edited January 23, 2009 by xasistis Quote Link to post Share on other sites
Hypki Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Ostatnio zrobiłem tam kolejne udane zamówienie. Airmail'em już po tygodniu było u mnie w domu. U Gunner jest też taniej niz np. na RSOV (w szczególności wysyłka). Generalnie polecam! Pozdrawiam! :) Quote Link to post Share on other sites
Jaszcząb Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 (edited) Co za odkop. :/ Przepraszam za odgrzanie kotleta sprzed 2 lat. Nie wiem czy to dobry temat. Czy ktoś robi jeszcze zbiorowe zamówienia w tym sklepie, oprócz użytkownika xasistis? Edited November 10, 2011 by Karabin Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Zbiorowych nie robię, bo ludzie rezygnują gdy towar przychodzi i chcą, by im kasę zwracać, ale jak dla siebie coś biorę, to mogę osobę czy dwie podłączyć. Quote Link to post Share on other sites
Jaszcząb Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Można wiedzie, kiedy będziesz planował robić zamówienie? -------------------------------- Ktoś inny robi tam zamówienia? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Napisz mi na PW co chcesz zamówić, to weźmiemy, ja akurat sobie dwa duperele mam brac. Quote Link to post Share on other sites
Garnek Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Ktoś orientuje się czy faktycznie na bieżąco uaktualniają status zamówienia ma ich stronie,bo narazie przez tydzień zmienił mi się z pending na processing, czy mają status "shipped" ? Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 (...)Czy ktoś robi jeszcze zbiorowe zamówienia w tym sklepie, oprócz użytkownika xasistis? Tak, zarejestrowaliśmy nasz team i dokonujemy zakupów zbiorowych. Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted December 23, 2012 Report Share Posted December 23, 2012 Myślę, że Jaszcząb już swoje zamówienie zrealizował - ale brawo za refleks Powała :) Quote Link to post Share on other sites
Garnek Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Polecam.Paczka doszła kompletna, realizacja trwała około trzy tygodnie (w okresie świątecznym).Na maile odpowiadają ze sporym opóźnieniem:). Quote Link to post Share on other sites
wawi08 Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 (edited) Od razu sorka że kotleta odgrzewam ale chcę w najbliższym czasie zamówić z tego sklepu m249 od a&k a dokładnie takie: http://www.gunnerairsoft.com/online/index.php?route=product/product&path=59_74&product_id=162 i mam parę pytań: 1 Czy się opłaca bardziej niż w kupienie go w Polsce? 2 Czy ten koleś jest zaufany i czy wysyła do Polski? Z góry dziękuję za odpowiedź. Edited August 13, 2013 by wawi08 Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 jeżeli nie wiesz, czy wysyła do Polski, to postaraj się czytać ze zrozumieniem. a czy wyjdzie taniej? dolicz przesyłkę, cło, VAT i sprawdź kurs dolara - dasz jakoś radę. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 jeżeli nie wiesz, czy wysyła do Polski, to postaraj się czytać ze zrozumieniem. a czy wyjdzie taniej? dolicz przesyłkę, cło, VAT i sprawdź kurs dolara - dasz jakoś radę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts