Mulen Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Mam takie pytanko. Co oznacza jak AT chcą gdzieś wbijać np. do jakiegoś pomieszczenia, to często widzę, że kazdy ma rękę na ramieniu z przodu . Czy ktoś wie co to oznacza ? Z góry dzięki :wink: pzdr. mulen :luzik: Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 http://www.specops.com.pl/_site/vortal/?mo...Concrete&id=187 Link to post Share on other sites
Mulen Posted March 31, 2006 Author Report Share Posted March 31, 2006 Sorka, ale nie znalazłem tam takiego znaku, że wszyscy AT stoją w rzędzie I każdy trzyma tego z przodu za ramie, aż do wbiegnięcia do budynku :| pzdr. mulen :luzik: Link to post Share on other sites
dzikki Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Zgranie, odległość , sprawdzenie. Link to post Share on other sites
Foka Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 To chyba logiczne :? Informuje funkcjonariusza poprzedzającego, że się znajduje za nim i jest gotowy. Klepnięciami lulb uciskami przekazuje się też sygnał do rozpoczęcia działań. Link to post Share on other sites
Mycha_SPAT Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Jedynka nie ma prawa ruszyc, jezeli nie dostanie klepy od dwojki... A dwujka nie ma prawa klepnac jedynki bez klepy trojki. I tak az do konca. Wszyscy po prostu musza byc gotowi i dac sobie jakos znac :] Z pozdrowieniami Jarzabek Mycha Link to post Share on other sites
Zgedi Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Nie trzeba sie koniecznie klepac ( no chyba ze ktos lubi macanko).Osobiscie wole szturchanca z lokcia albo z kolana.Oczywiscie nie takiego ze sie przewale ale takiego odczowalnego, no i zaleta czegos takiego jest to ze nie trzeba zdejmowac jedenj reki z broni Link to post Share on other sites
dawid07 Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Wg mnie powinno sie gościa przedemną uścisnąc a nie klepać, z klepnięciami to może rożnie bywać........ Link to post Share on other sites
dzikki Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Nie lubie pisać postów nic nie wnoszących, ale chciałbym powiedzieć, że ręce mi czasem opadają.... Link to post Share on other sites
Recommended Posts