FidelPL Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Witam Pytanie następujące czy można wstawić do sprężyny metalowe części od AEG ?? Mówie tu o częściach typu : cylinder,tłok itd. Aha...i jeśli ktoś ma tu pisać "Po co ci to ??" albo " To bez sensu bla bla bla..." to niech zatrzyma to dla siebie. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Link to post Share on other sites
Westie Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Nie - bo w jaki sposób? Jest kilka modeli, w których podobno da się to zrobić, ale albo są drogie, albo u nas niedostępne. Link to post Share on other sites
mark Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Ja miałem podobne pytanie (kiedyś) i teraz wiem że niektóre części, da się zrobić nawet samemu (jak masz odpowiednie narzędzia i warsztat :lol: ) ale nie wykonasz tych "precyzyjnych" części typu tłok lub cylinder choć myślę ,że warto spróbować. A do czego ci potrzebne metalowe części, jaki gun :?: Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 jaki gun :?:Moja wizja mówi mi że do Colt M16A1 [CG] Link to post Share on other sites
Recommended Posts