Osami Posted July 7, 2023 Report Share Posted July 7, 2023 Witam na wczasach zakupiłem "uszkodzona" replikę Glocka jeśli dobrze pamiętam 17 3generacji jest to chiński pistolet na allegro warty z 60zl z oznaczeniem na pudełko C7 przy zakupie strzela normalnie zero problemów i nagle przestał strzelać kulki się blokują to znaczy że po przeładowaniu naciągnięciu go nie cofa się ta jakby góra do końca tylko kawałek lufy wystaje jeśli strzelę kulka wogole nie wypada i zostaje w środku wypadając z lufy kiedy go przechyle nie wiem co chodzi proszę o pomoc gdyż jestem nowy i nie znam się zabardzo na tym warto dodać że posiada on system sprezynowy załączam parę zdj jego Quote Link to post Share on other sites
KAMA3 Posted July 7, 2023 Report Share Posted July 7, 2023 Wiesz, to tak naprawdę jest zabawka, ciężko jest porównać ją z jakąś repliką i zdiagnozować problem ;) Może wpadła kulka do środka i blokuje mechanizm ? Wyciągnij magazynek i próbuj przeładowywać i potrząsać pistolem, może wypadnie. Najlepiej byłoby rozebrać "replikę" i odnaleźć usterkę, ale nie wiem czy czujesz się na siłach :) Widzę, że jesteś z Wrocka, jak nie uda ci się usunąć awarii, skontaktuj się ze mną, może coś zaradzimy :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts