Cyku Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Witam Niedawno na stronie www.cybergun.pl znalazlem nową snajperke M6. Opis jest bardzo lakoniczny a na forum wmasg.pl nic nie znalazlem (moze przeoczyłem). Tak więc zapytuję się czy wiecie cos o niej bo za 300 zł jest to propozycja godna uwagi. Link to post Share on other sites
Westie Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Podobno (pisałem o tym, tylko nie podałem nazwy) jest to kopia UTG Master Sniper, kopii maruzenowskiego APS2, obsmyczona ze wszystkich dodatków wciskanych z Master Sniperem (dwójnóg dokręcany do RISa, lunetka). Link to post Share on other sites
kozłov Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Też mnie zainteresowal ten gun........fajny.i tani..... Link to post Share on other sites
Max_E Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Podobno (pisałem o tym, tylko nie podałem nazwy) jest to kopia UTG Master Sniper, kopii maruzenowskiego APS2, obsmyczona ze wszystkich dodatków wciskanych z Master Sniperem (dwójnóg dokręcany do RISa, lunetka). Westie to jest to samo co UTG tylko inaczej opakowane :roll: , lepiej poczekac to może pojawi się jeszcze tańsza wersja. Link to post Share on other sites
Westie Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Gościu, weź mnie nie wkurzaj, co?! Masz znośną snajperę w cenie zwykłego długiego springa i jeszcze narzekasz. Co za naród... :roll: Link to post Share on other sites
SzerszeŃ Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 http://www.razyboard.com/system/thread-kas...42-2349204.html Warto na to spojrzeć chociażby dla fotek. A jak umiecie po niemiecku to czeka was tam mini recka :) Link to post Share on other sites
Westie Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 O nie... To nic dobrego nie oznacza... (niemieckie recenzje są niemiarodajne jeśli idzie o FPSy, bo to, co dla nich jest "super" to dla każdego, kto może mieć normalną VSRkę albo elektryka z TM, tandeta. Przyczyna? Ustawowy limit 0,5 J mocy. Tyle to chiński szmelc wyciska.) Link to post Share on other sites
SzerszeŃ Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Ale zdjęcia same w sobie wyglądają apetycznie ^^ . Czekam tylko na polską recke :wink: Link to post Share on other sites
sebas Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Ale zdjęcia same w sobie wyglądają apetycznie szczegolnie te miejsca ze srobkami sa sexy :0 Link to post Share on other sites
andrew-m4 Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Mam takie zasadnicze dla mnie pytanie: Czy w BE M6 przeładowywuje się poprzez zaciągnięcie zamka?? Zawsze mnie to pociągało w karabinach snajperskich :) . Trudno mi jest po zdjęciu rozpoznać, a w żadnych opisach nie ma nic na ten temat mowy. Liczę że ktoś będzie wiedział. Z góry dziękuję. Link to post Share on other sites
Westie Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Tak, typowy mauser. Do góry-do tyłu-do przodu-w dół. Link to post Share on other sites
andrew-m4 Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Dzieki. W opisach jest napisane, żema osiągi lepsze od Sig Sauera 90, ale na ile to jest prawdą to się przekonamy. W razie czego to mały tuning. [ Dodano: 12 Kwi 2006 18:39 ] Dzieki. W opisach jest napisane, że ma osiągi lepsze od Sig Sauera 90, ale na ile to jest prawdą to się przekonamy. W razie czego to mały tuning. Link to post Share on other sites
Cyku Posted April 14, 2006 Author Report Share Posted April 14, 2006 Panowie proponuje zamknąć ten temat bo jest drugi o M6, bardziej rozbudowany i moim zdaniem nie ma sensu ciagnąć dalej tego :) Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts