Ritter Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Niby co ma tuning do tego, z czego jest komora HU... Kolejny mit ajersoftu. Ważne jest, żeby była szczelna i trzymała ustawienia HU. - Quote Link to post Share on other sites
Szczepi Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 widze ze precka stanowi wielki problem dla niektorych czytelnikow. Zepsuje wam humor i niestety musze powiedziec ze ta precka nie jest do nowego cuda Bredoka tylko do mojego g36. Quote Link to post Share on other sites
Willard Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 A skoro juz mowa a calej tej paczce to: - IMHO VFC nie wymaga upg - w stocku spisuje sie zajebiscie i juz ma precke 6.04 w stocku - tlumik PBS1 bedzie w moim pieknym AKMie (na fotach widzicie nowe drewienko do onego i mag bakielitowy 7.62 - jak pisal szczepi precka idzie do jego heidi ;) - HK416 jak pisalem jest wlasnoscia BREDOKA, a ja tylko bylem adresatem paczuszki :) Tak wiec w szocie mamy juz 2 repliki z vfc. Oby tak dalej. Quote Link to post Share on other sites
kostek Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 W ver. ze specshopu puszka jest :D Quote Link to post Share on other sites
PAT_Jezior Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 A jak z przyjmowanie magów (Stary, Low`y ?). Czy da się zamontować kolbę SF i puścić kablę na kolbę ? Quote Link to post Share on other sites
saiko Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 poczatkowe nakrecenie korbka starcza praktycznie na cala zawartosc wiec nie jest zle Quote Link to post Share on other sites
stiff Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 1. czy preclufa w stocku to potwierdzona jakims textem na pudelku informacja? 2. czyte 360 fpsow o czym pisano wyzej bylo jakos mierzone bo wg WGC gun ma ok 320 3. NAJWAZNIEJSZE - co z GB??? Pisza ze wewnetrzne czesci sa wszystkie jak w V.2 ale szkielet to jakis custom - czy jesli padnie (nie wiem poki co jak z wytrzymaloscia VFC) to zwykly V.2 wejdzie czy bedzie trzeba kombinowac zamiennik od producenta? Quote Link to post Share on other sites
bredok Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Moj byl testowany w ASGSHOPie gdzie chrono wykazalo dokladnie 359 FPSow. Bylem przy tym osobiscie. Quote Link to post Share on other sites
stiff Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 No to klawo jak cholera - narazie wciąż brakuje informacji o tym co jest w środku i jakiej jakości - tak czy tak z końcem stycznia kupię i rozłożę Quote Link to post Share on other sites
Quiz Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Juz chyba wiem na co zbierac siano :wink: filmik: Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 No i? Zrobisz to samo z każdym AEGiem :roll: Quote Link to post Share on other sites
Holman Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Calkiem dresiarski test. Quote Link to post Share on other sites
ReMeK Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Dobry. chciałem zapytac, czy ktos juz to uzytkuje dluzej niz 6 miesięcy ? Jesli tak to mogl by napisac cos o nim ? Quote Link to post Share on other sites
mike2156 Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Mam pytanie do tych, którzy sprowadzali ten karabin na przykład z WGC. Było już napisane, że karabin ma te 360 fpsów, ale w polskich sklepach, tak więc, czy sprowadzane egzemplarze mają te 360fps, czy tak jak podaje WGC miedzy 325 a 335? Quote Link to post Share on other sites
stiff Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 dziś oddałem pierwsze nieśmiałe strzały testowe i powiało żenadą. Co prawda kulki 0.28 ale zasięg wyniósł max 25 metrów niezależnie od kręcenia HU tak więc na dzień dobry HK idzie na warsztat i przynajmniej zobaczymy co z HU. NO i przy okazji zerknę do środka. Ale wykonanie boskie Quote Link to post Share on other sites
stiff Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 No i rozkręciłem - nie najlepiej. Po wiecej szczegółów zapraszam na naszą stronę - jest cała recka. Quote Link to post Share on other sites
mike2156 Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Zasięg 20-25m? To niedużo jak na rzekome 360FPS na stocku. Może jakiś felerny egzemplarz Ci się trafił? Quote Link to post Share on other sites
stiff Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 zobaczymy jak po wymianie gumki HU bo w stocku brak było widocznych różnic względem ustawienia Quote Link to post Share on other sites
stiff Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Dobra - gumka i parę rzeczy w środku już zmienione - chodzi jak malilna. Zasięg i skupienie niczego sobie Quote Link to post Share on other sites
ZviR Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 czyli co dokładnie wymieniłeś? Wiesz, interesuje mnie to, bo aż do przeczytania twojej recki byłem o krok od kupienia tej giwery, ale w sumie, to mi się nie uśmiechać kupować i od razu wymieniać połowy bebechów. Quote Link to post Share on other sites
stiff Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Gumkę HU z dystanserem bo bez tego nie strzelało. Prowadnicę zprężyny bo się bałem że sie połamie tak jak łamały się w CA. Wymieniłem głowicę cylindra bo miałem ale stockowa może chodzić. Wymienię łożyska na kulkowe bo plastokowym nie ufam. Założę obustronne łożyskowanie bo zawsze zakładam. Quote Link to post Share on other sites
Myrdred Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 (edited) Cześć 2 pytania do Stiffa Po pierwsze - w recenzjach na arnieairsoft piszą o kiepskiej i gibającej sie kolbie. Czy zauważyłeś to samo w swojej replice? Jakie jest Twoim zdaniem jej wykonanie i czy dobrze się trzyma? Po 2 - Jaki jest ROF (i na jakich bateriach oczywiście)?W przyblizeniu ofc Pozdrawiam Edited May 7, 2007 by Myrdred Quote Link to post Share on other sites
stiff Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 kolba siedzi solidnie. ROF - niemieżalny:) - bateria RC8.4 daje takiego kopa, że mag nie nadążał podawać kulek. Mocniejsza sprężyna juz czeka a jak to nie pomoże to wsadzę słabszy silnik bo max co tam wsadzę to 150PDI Quote Link to post Share on other sites
mike2156 Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Zaczynam się bać :) Ja ze swoją 416 zamówiłem batkę RC9.6v :) Jak myślisz stiff, czy stockowe bebechy wytrzymają sprężynę m120? Quote Link to post Share on other sites
stiff Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 wyglądaja rachitycznie i ja bym sie bał ale przezroczysty plastik tłoka i popychacza, który uwazałem za najsłabsze ogniwo sporo wytzrymał kulek w paru egzemplarzach wic pozory mogą mylić. Na pewno potrzeba będzie zmienic łożyska na metalowe i dac jakies łożyskowanie - przynajmniej prowadnicę bo plastikowa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts