Wukasz Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Cartman - MRE jest przeznaczone do długotrwałego spożywania. Nie byłem na tej diecie dłużej niż 36 godzin (1-2 racje). Mi odpowiada, bo niemiłe objawy ujawniały się po powrocie do domu. Wiadomo wszak, że wszedzie dobrze ale w domu najlepiej (w szeczególności w odniesieniu do kibelka). Quote Link to post Share on other sites
Frugo Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 ja lubie to ze spagetti, dobry ser jest i jeszcze wszystkie wersje z ryzem, najgorsze jest chyba samo miesko bo czest jest suche :-) i sa to jedyne na swiecie racje ktore sa koszerne i dla wegetarian :-) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Jak się walczy w polu to nie można sobie w dowolnym momencie pójść do ToiToia. MRE minimalizuje potrzebę wydalania, a jak juz zrobisz co trzeba znowu masz spokój na dłuższy czas. Znajomy opowiadał, że podczas wojny (tej właściwej) w Iraku jedli w czasie przejazdu Bradleyami, później srali do opakowania po MRE i za burtę z tym... I czasami to był jedyny moment w ciągu dnia kiedy można było to "spokojnie" zrobić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts