Monkeeee1234 Posted January 25, 2024 Report Share Posted January 25, 2024 Cześć, dzisiaj przygladałem sie lufie mojego karabinu i zobaczyłem że w środku mosiężnej lufy jest malutka ryska. Dużo będzie to zmieniało w trajektorii kulek? Wydaje mi się że była tam fabrycznie, bo nic nie pchałem do lufy Quote Link to post Share on other sites
Monkeeee1234 Posted January 25, 2024 Author Report Share Posted January 25, 2024 Podsyłam zdjecie, malutka ryska widoczna w dolnej części lufy na zdjęciu Quote Link to post Share on other sites
Monkeeee1234 Posted January 26, 2024 Author Report Share Posted January 26, 2024 9 godzin temu, Monkeeee1234 napisał: Podsyłam zdjecie, malutka ryska widoczna w dolnej części lufy na zdjęciu Podsyłam lepsze zdjecie Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted January 31, 2024 Report Share Posted January 31, 2024 Jeśli mam być szczery to za wiele nie widać po tych zdjęciach Sprawdź czy jak wsadzisz wacik do uszu do środka, czy ów rysa zbiera watę, czy nie. Jeśli tak - to lufa do wymiany. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts