alias Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Witam W tym temacie chce, by ktos zapoznany z owymi gaziakami przedastawil(najlepiej w myslnikach) jakie sa mozliwoscie tuningu tych gaziakow. Przyklad: Glock - lufa precyzyjna, zawor o zwiekszonej* Z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Jodi Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Glock: -Prec lufa -Zawrór o zwiększonej przepustowości -Sprężyna kurkowa o większej sile -Metalowy zamek -Metalowa lufa zewnętrzna (z gwintem) -Wzmocniona metalowa sprężyna powrotna -Szyna montażowa ris -Koliomator na szyne -Laser na szynę -Tłumik -Granatnik :twisted: FOTO To wszystko co mi przychodzi do głowy :wink: Glock z taką full opcją (nie wszystko da się razem) musi wyglądać przekomicznie :D Beretka myślę, że tiuninguję się podobnie - zależy tylko od dostępności części :twisted: :wink: Quote Link to post Share on other sites
alias Posted April 18, 2006 Author Report Share Posted April 18, 2006 no wlasnie o to chodzi, ze do beretki nie znalazlem takich mozliwosci, moze ktos ma linki itp.? Quote Link to post Share on other sites
Michoxx Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 - prec lufa - metalowy zamek i lufa zewnętrzna - przejsciówka umożliwiajaca przymocowanie każdego tłumika z gwintem 14 mm - szuna montażowa RIS np. do przyczepienia kolimatora, lasera i czego tam jeszcze chcesz ;) Wystarczy poszukać! Pozdro Michoxx Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Chm... To może jakiś lam: 1 2 Złote okładziny i kompensator odrzutu: 1 2 :wink: Quote Link to post Share on other sites
Michoxx Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Aha jeszcze zapomniałem o okładzinach które sa na tajwangunie są chyba 2 rodzaje! Quote Link to post Share on other sites
alias Posted April 19, 2006 Author Report Share Posted April 19, 2006 Michoxx, co mowisz ze poszukac skoro dales mi linki do czesci beretty 93r! ! ! A M9 i 93r to duza roznica... Quote Link to post Share on other sites
Michoxx Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Michoxx, co mowisz ze poszukac skoro dales mi linki do czesci beretty 93r! ! ! A M9 i 93r to duza roznica... aha a przy tej lufie pisze "Lufa 6.04mm do KSC Beretta M9" nie wiedziałem że berette 93r oznacza sie M9 a w opisie szyny pisze "Pasuje do: Western Arms Beretta. Pasuje tez do Beretta M9 KSC po niewielkiej modyfikacji szyny." a co do linka do przejściówki pod tłumik to linki pomyliłem oto właściwy link i ładny tłumiczek do kompletu ;) http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...products_id=810 Quote Link to post Share on other sites
upaupa Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 a ja proponuje samemu pogrzebac w gunie i da sie tam wiele rzeczy zrobic by dzialalo to sprawniej. mam full metala kjw. kilka sprezynek skroconych, male przerobki przy HU, zwalniacza magazynka i z 30 metrow headshota robie jak nic :P preclufke 6.04 sam sobie wydziergalem... jak ktos chce to mu tez wystrugam za 50 pln :D :P http://img167.imageshack.us/img167/4268/17...170420064bx.jpg http://img167.imageshack.us/img167/2540/17...420060014ta.jpg http://img177.imageshack.us/img177/1006/17...420060027tv.jpg Quote Link to post Share on other sites
DrZeRT Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 Robisz to przy użyciu domowych narzędzi, czy masz jakiś mały warsztacik dobrze wyposarzony? (na mg taka lufa kosztowała by jakieś 120 zł! (z przesyłką itd.)) Quote Link to post Share on other sites
Alayas Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Wymienmy: -Lufa precyzyjna -Zawor o zwiekszonej przepustowosci -Sprezyna kurkowa o wiekszej sile Co jeszcze moze dodac te pare fpsow tej broni(M9)? Quote Link to post Share on other sites
ravic Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Sa moze lufy zewnetrzne do berrety z KSC ze zintegrowanym gwintem do nakrecania tlumikow, bo ta przejsciowka wyglada koszmarnie :P . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts