eltharion Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Jak to jest z tym sklepem? Przed chwilą coś zamówiłem, nie wiem jak mam zapłacić, wpisałem w UWAGI że chcę wysyłkę pobraniową, nie wiem ile kosztuje wysyłka NIC... zamawiał ktoś tam? A może jakieś opinie? Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 zamawialem - okolo 3-4 lata temu. dostalem za pobraniem tylko ze kurierem ( w czasach kiedy kurier byl rarytasem dla burzujow ) wiec z nienacka musialem zaplacic troche. zadnego info ze wyszlo czy co. ale dostalem to co chcialem. :] Quote Link to post Share on other sites
eltharion Posted April 18, 2006 Author Report Share Posted April 18, 2006 Otóż- bardzo miłe doświadczenie. Napisałem w Uwagach jaki chcę rozmiar- zadzwonił do mnie pan z Alerta dziś, z pełnym wachlarzem rozmiarów. Z Łodzi. Za to, wystawiam obsługę klienta na bdb. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Ile płaciłeś za przesyłke i jaką forme przesyłki wybrałeś? Quote Link to post Share on other sites
Geno Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Obsługa jest jakas zabawna bo wysłałem już 9 meili z prostym zapytaniem i nikt tych 30 sekund na odpowiedź nie znalazł.Może nie potrafią obsługiwać. Chyba będzie trzeba dzwonić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts